Beczulinda
Fanka BB :)
Tak to prawdaMolly ten czas dopóki nie czuc ruchów dziecka jest straszny bo nic nie wiadomo a później jak już są to się głupieje czemu się nie porusza nie może chyba tyle spać ? I ciagle coś , jakaś panika![]()
[emoji14]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tak to prawdaMolly ten czas dopóki nie czuc ruchów dziecka jest straszny bo nic nie wiadomo a później jak już są to się głupieje czemu się nie porusza nie może chyba tyle spać ? I ciagle coś , jakaś panika![]()
Nie rób tego, lepiej żyje się bez tej świadomości [emoji23]Ja dziś kupuje wagę![]()
Tak bardzo ! To jest moja pierwsza ciąża i wszyscy mówią ze będzie chłopczyk ! Mi akurat wszystko jedno ale gdzieś głęboko w głowie myśle ze to może być dziewczynkaTo ja tez nie kupujetez jesteście takie ciekawe co do płci ? Jak planowaliśmy ciąże zarzekałam się ze poznam płeć przy porodzie . Teraz już się tak niecierpliwie , bardzo chce wiedzieć kto mieszka w brzuchu
![]()
A patrzyłaś w chińskim kalkulatorze płci co Ci wychodzi?Tak bardzo ! To jest moja pierwsza ciąża i wszyscy mówią ze będzie chłopczyk ! Mi akurat wszystko jedno ale gdzieś głęboko w głowie myśle ze to może być dziewczynka [emoji2372] Z mojej strony są same dziewczynki a u partnera sami chłopcy [emoji23]
Jak już urodziny musimy zrobić statystykę [emoji14] mi wychodzi córeczka, więc się jaram! Chyba nie zniose 3 siurka [emoji14]Mi wtedy wyszedł chłopiec i był i teraz tez wychodzi chłopiec![]()