Stelle
Fanka BB :)
No widziszJa już po badaniu . I bicie serduszka 140 na min

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No widziszJa już po badaniu . I bicie serduszka 140 na min
Oj tak meeega szybko. Morda mi sie cieszyNo widziszpiękny dzidziuś. Niesamowite jak te szkraby szybko rosną
![]()
U mnie się uspokoiło, czasem jeszcze jak się zmęczę to trochę ciągnie albo jak za dużo zjemDziewczynki 9-10 tydzień, mam pytanieczy na tym etapie odczuwacie jeszcze bóle podbrzusza czy już się uspokoiły?
![]()
No to nie jestem samaU mnie się uspokoiło, czasem jeszcze jak się zmęczę to trochę ciągnie albo jak za dużo zjem![]()
No to nie jestem samajuż się bałam ze przestało rosnąć
![]()
Odczuwam ale już mniej najbardziej wieczoramiDziewczynki 9-10 tydzień, mam pytanieczy na tym etapie odczuwacie jeszcze bóle podbrzusza czy już się uspokoiły?
![]()
Ja poprzednim razem dostałam lutiene Bez oznaczania czegokolwiek.. Lekarz uznał, że nie zaszkodzi, ale jesli mogłaby w czymś pomóc to czemu nie [emoji848] ale wiem, że było to pokierowane małym rozmiarem zarodkaO, mnie się jeszcze nasunęło pytanie o progesteron. Bo sporo z Was pisze, że łyka luteinę albo przyjmuje dopochwowo. Ja z ciekawości oznaczyłam sobie w sobotę i wyszedł mi na poziomie 14,43. Normy dla 1 trymestru były jakoś od 5 do 50 chyba. Więc szału nie ma... Nie mam żadnych plamień, ale lekarz wczoraj zbył mnie i powiedział że progesteron nie ma tutaj nic do rzeczy [emoji2368] jaki Wy macie poziom że lekarz przepisuje Wam duphaston? Albo ja to faktycznie wszystko mylę??
Ja tak samo [emoji1751][emoji3601] jak nie są to pocieszam się, że nie cały czas muszą, a jak trochę bolą to cały czas myślę, że powinny bardziej, ale lepszy rydz niż nic [emoji85]Ja ciągle sprawdzam piersi czy są drażliwe żeby się uspokoić [emoji16][emoji1751] dzisiaj się wyspałam porządnie i czuję się trochę lepiej, dalej jestem słaba i senna oczywiście, ale jest o niebo lepiej niż wczoraj...
Dziewczynki 9-10 tydzień, mam pytanieczy na tym etapie odczuwacie jeszcze bóle podbrzusza czy już się uspokoiły?
![]()