reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2021

myśle ze na 100% ciąża tylko wszystko wymaga czasu . Ja gdybym poszła teraz pewnie bym już coś zobaczyła ale nie chce później się zamartwiać :)
Powiem ci ze ciesze sie ze poszlam tak wczesnie bo dostalam luteine :p lepiej byc zabezpieczonym :) tzn jestem spokojniejsza.

reklama
A ja konsultowalam się dzisiaj telefonicznie i nie chcą przepisać luteiny. MÓWIĄ, że nie potrzebna...

A ja konsultowalam się dzisiaj telefonicznie i nie chcą przepisać luteiny. MÓWIĄ, że nie potrzebna...
Jak moga stwierdzic po rozmowie telefonicznej? Mi w zasadzie zapisal bo po luteinie albo przyjdzie okres albo utrzyma ciaze wiec dlatego mi to przepisal.

A dajcie spokój. Dzwoniłam do lekarza nie ma wizyt , lekarz oddzwonil poszlam na bete A tam taka kolejka. Stałam 1.5 h I dwie osoby weszly. Mowie o niee wychodzę. Na NFZ lekarz nie przyjmuje to zapisałam się na jutro na 16 prywatnie i usg też zrobi od razu :)

A dajcie spokój. Dzwoniłam do lekarza nie ma wizyt , lekarz oddzwonil poszlam na bete A tam taka kolejka. Stałam 1.5 h I dwie osoby weszly. Mowie o niee wychodzę. Na NFZ lekarz nie przyjmuje to zapisałam się na jutro na 16 prywatnie i usg też zrobi od razu :)
Ale robia problemy :/ ja ide na nfz ale to jakby prywatna klinika

Ja ze względu na operację wycinania mięśniaków moj ginekolog nie podejmuje się prowadzenia ciąży jak twierdzi jest ciąża wysokiego ryzyka i muszę zapisać się do przychodni przy szpitalnej termin najbliższy 24 czerwca ale do tego czasu mam mieć już potwierdzona ciążę i zrobione wyniki, jutro umawiam się do innego lekarza i zobaczę co z tego wyjdzie, ogromny problem niestety teraz z dostaniem się gdziekolwiek😔

reklama
Do góry