Balbinka1991
Fanka BB :)
Ja tak czasem nieśmiało pomyśle o imieniu. Pomyślałam, że jak będzie córka to Martyna może, a jak syn to nie wiem. Zresztą muszę skonsultować z mężem, a on mówi, że na spokojnie mamy czas
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
W pierwszej ciąży od początku czulam, zr bedzie syn i do brzucha mowilismy KleofasJa tak czasem nieśmiało pomyśle o imieniu. Pomyślałam, że jak będzie córka to Martyna może, a jak syn to nie wiem. Zresztą muszę skonsultować z mężem, a on mówi, że na spokojnie mamy czas![]()
Dla chłopca kompletnie nie mam zestawu... dziewczynka: Elena, Blanka, Ida, Malwina, Jagoda, Alicja, Marysia . A mój Nick wogole to kiedyś moje upragnione imie dla dziewczynki. Ale w ostatnim czasie rodzi się tyle Lili ze mi zbrzydlo już...Dziewczyny - skoro oglądamy już wózki to ja mam pytanie - jakie imiona Wam chodzą po głowie?
U mnie Blanka, Sara, Kaja, Marina, Nikodem, Leon,
O, Ida mi sie bardzo podoba teżDla chłopca kompletnie nie mam zestawu... dziewczynka: Elena, Blanka, Ida, Malwina, Jagoda
Tylko niestety gryzie mi się z nazwiskiemO, Ida mi sie bardzo podoba też![]()
Mi dla dziewczynki strasznie podoba się Pola, ale partnerowi nie za bardzo i stanęło na Kaja, a dla chłopca Kuba - Jakub. To już się podoba nam obojgu. Ale wiadomo że przez tyle miesięcy dużo się może zmienićDziewczyny - skoro oglądamy już wózki to ja mam pytanie - jakie imiona Wam chodzą po głowie?
U mnie Blanka, Sara, Kaja, Marina, Nikodem, Leon,
Moja przyjaciółka ma 6 letnia Antonina bardzo mi się podoba te imię. Ale najczęściej mówi do niej Tosia albo Tośka jak coś przeskrobie.Jeszcze z takich starych imion podoba mi się Antonina-Tosia i Józefina
Witaj, ja tez na 21Witam. Termin mam na 21.01.2021. Dzisiaj potwierdzilam aż trzema testami....Mam już 2 dzieci doroslych, wiec to bedzie wyzwanie. Trzymajcie sie![]()