reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2021

Miałaś wcześniej przeboje z plamieniem to pewnie i na samopoczucie się przełożyło. A teraz jak już się lepiej czujesz to głowa do góry. :) Oby były szybko bo to wszystko odbija się na dzieciach. Nie mogę się na nich w ogóle skupić. Do lekcji z córką nawet nie podchodzę dzisiaj :) nie wiem o której laboratoria wrzucają wyniki. Ale uwazam że 47 zł za takie badanie to trochę przegięcie. U Was też takie ceny? Myślałam że w 30 się zmieszczę
Dokładnie, chyba ciśnienie trochę ze mnie schodzi. Ten cały stres. Kupiłam muzykę relaksacyjną dla kobiet w ciąży i powiem Wam, że naprawdę działa 😍 na początku byłam sceptyczne i nastawiona, bo myślałam, że tam będą jakieś cwierkania ptaków, a tam Pan cały czas gada jak masz oddychać i co masz robić 😅 no ale naprawdę działa.
Przez cały tydzień nie potrafiłam się skupić na czytaniu książki. Nie mogłam się odciąć myślami. Ja ogolnie uwielbiam czytać i mam całą biblioteczkę. Puściłam jedną lekcję relaksacji, potem od razu wzięłam książkę i przeczytałam 100 stron kryminału 😉☺️

U mnie beta 43 płatne na miejscu, 31.50 przy zakupie online. W diagnostyce. Gdzie robiłaś?

reklama
To super 😁 daj znać jak będą wyniki bety 😉
No i witamy u nas 😁 gratuluję ❤
Ahhh... Na betę sie dzisiaj nie dostałam :( dopiero w czwartek idę, bo mam wolne w pracy, a znalazlam tylko jeden punkt gdzie pobieraja krew od 7-10 i od 11-13 a pech chciał, że mam ranki 6-14 :) przynajmniej sobie podrośnie 😁

Kochana nie jesteś sama! Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze... ❤. Ty teraz jesteś który tydzień? Ja jutro będę 5+6 od ostatniej miesiączki. W ogóle czytałam ulotkę od mojego progesteronu i to prawdopodobne, że to właśnie od wzmaga poczucie lęku i depresję... A ja ostatnie 4 dni emocjonalna "ameba"... nigdy się tak nie czułam.
U mnie wychodzi z apki 6+4 ;)
A humorek jest ok, chociaz mam czasem takie wahania ;)

Hej dziewczyny też mam termin na styczeń tydzień 4+5 trochę chyba się pospieszyłam z lekarzem bo zapisałam się na środę, jest to moja druga ciąża pochodze z zachodniopomorskiego.
Ooo :) rożnimy sie tylko 2 dniami :) mi wychodzi z apki 4+3 :) a jak samopoczucie? Mój początek zapowiada sie chyba kiepsko :)

U mnie beta kosztowała 25 zł.
Jestem z okolic Radomia.
Ja mam pierwsza wizytę w przyszła środę i również strasznie się martwię i nie daje mi spokoju to zdjęcie rtg.
Aplikacja dzisiaj mi pokazuje 6+1

reklama
Też mam jutro wizytę, ciężka noc będzie. Ja to strasznie się martwię
A ja szczerze jakos bardzo nie mysle. Duzo spokojniej podchodze do tej ciazy niz do poprzedniej.
U mnie beta kosztowała 25 zł.
Jestem z okolic Radomia.
Ja mam pierwsza wizytę w przyszła środę i również strasznie się martwię i nie daje mi spokoju to zdjęcie rtg.
Aplikacja dzisiaj mi pokazuje 6+1
Zdjęcie rtg? Cos przeoczylsm chyba?
Wypij parę szklanek wody, czasem pomaga 😉
Wzięłam dwa apapy, leze i poki co jest lepiej. Profilaktycznie juz z łóżka nie wstaje ;) nawet syna wzięłam do siebie, zeby w razie co miec go pod ręką

Do góry