reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2021

reklama
Może coś na poprawę humoru w pochmurny dzień sprawdzalyscie kiedyś ten kalendarz? Mi się z synem sprawdziło mniej więcej kiedyś obliczalam rodzeństwo siebie męża itd też się sprawdza tylko na wiek trzeba patrzeć ukończony nie rocznikowi czyli np jak kończę 32 w listopadzie to patrzę 31 kiedy zaszłam w ciążę Zobacz załącznik 1134138
Mi wychodzi chłopczyk 😁 . Sprawdzałam wcześniejsze ciążę to się sprawdziło mam już 2 chłopaków

Omg rozpisałyście się jak szalone dziś, od rana byłam w pracy wdrożyć moje zastępstwo, tam jeszcze awaria na kompie po aktualizacji, połowa plików nie działa, informatyk pół dnia kombinował i nic nie wymyślił, muszę jechać jeszcze jutro, a już dziś miałam dosyć.

Z tym seksem to dobijacie, ja jakbym mogła to bym chłopa z łóżka nie wypuściła. Mam zakaz od lekarza, od ponad miesiąca nic, a mnie aż nosi...

Z zamkniętym wątkiem chyba warto zaczekać jeszcze 2-3tygodnie...

Też jestem za zamknięciem wątku 😊😊
I jest mi obojętnie gdzie będziemy🤗
Co chwilę odświeżam stronę i czekam na wieści od dziewczyn😂
Ja na swoją wizytę jeszcze się naczekam🙄
Objawów jak nie bylo tak nie ma od ok 2 tyg:)
Fajnie że nas tyle przybywa 😘
Wczoraj pisalyscie o braku sił a ja aż tryskalam energią, dziś już gorzej , cały dzień ziewam 😃

Cześć, dawno nie pisałam. Kolejną wizytę miałam umówiona na 26 czerwca ale nie wytrzymałam i poszłam wczoraj sprawdzić czy wszystko OK. Ja w odróżnieniu od większości nie mam jeszcze brzucha chociaż nie należę do wyjątkowo szczupłych osób i to mnie trochę martwiło. Na szczęście wszystko OK, wiek 9+3, 2,5 cm i bardzo szybko puls bo aż 190. Staram się nie martwić i raczej nie zamawrtwiam się na zapas, ale ten brzuch dawał mi do myślenia 😅

Też jestem za zamknięciem wątku 😊😊
I jest mi obojętnie gdzie będziemy🤗
Co chwilę odświeżam stronę i czekam na wieści od dziewczyn😂
Ja na swoją wizytę jeszcze się naczekam🙄
Objawów jak nie bylo tak nie ma od ok 2 tyg:)
Fajnie że nas tyle przybywa 😘
Wczoraj pisalyscie o braku sił a ja aż tryskalam energią, dziś już gorzej , cały dzień ziewam 😃
Ja właśnie to samo, co chwilę patrzę czy jakieś nowe wieści... Ja się czuje jakbym sama chodziła na te wszystkie wizyty 😂🤦‍♀️🤷‍♀️.

reklama
Do góry