…
Ostatnia edycja:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Alergia może pokazać się po czasie. Nie wiem jak z białkiem mleka krowiego ale często tak jest, że coś nie uczulało, a potem uczuliło lub odwrotnie. U nas pojawiła się około miesiąca, półtora, nie pamiętam dokładnie. Może faktycznie to coś innego, skoro to już pięć miesięcyOstatnio dodałam do makaronu śmietankę i tego samego dnia się pogorszyło. Samego mleka już od jakiegoś czasu nie piję. Może faktycznie to jest to.
Tylko 3 miesiące temu dodawałam mleko do kawy i z tego co pamiętam nic się nie działo. Taka alergia może się pojawić w późniejszym okresie?
Alergen też może w rożnym stopniu przenikać do mleka. Po większej dawce mogż być objawy, bo mniejszej nie albo śladowe.Ostatnio dodałam do makaronu śmietankę i tego samego dnia się pogorszyło. Samego mleka już od jakiegoś czasu nie piję. Może faktycznie to jest to.
Tylko 3 miesiące temu dodawałam mleko do kawy i z tego co pamiętam nic się nie działo. Taka alergia może się pojawić w późniejszym okresie?