• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Święta

reklama
A ja zarzekalam sie, ze nie bede nawet probowac piec piernikow a wczoraj z Julkiem jednak napieklismy cala blaszke choinek, balwankow, misi i gwiazdek i ustroilismy nimi choinke:-) I nawet nam wyszly:szok: a choinka wyglada teraz nieco bardziej uroczyscie i bardzo smakowicie;-):-)

Hej! Dziewczyny z Warszawy! W Ikei sprzedają choinki za 10 zł, nawet nie brzydkie. Nasza stoi już ubrana. Ola bardzo się jej dziwuje. Narazie obyło się bez strat. Troszkę jej pogadałam i na tą chwilę podchodzi do niej i robi nunu. Co oznacza, bójcie się bombki. a tak poza tym właśnie robie swój pierwszy bigos. Hi hi

Julka tez choinka na tyle interesuje, ze lubi wlaczac swiatelka i siedziec pod nia (lezy tam kilka prezentow wiec sie przyglada albo przynosi i podklada inne pakunki:-)) no i chce podlewac ale ozdob nie sciaga ani nie ciaga za galezie:-):-)

zalamana jestem...naprawa aparatu nie bedzie w ramach gwarancji tylko trzeba zaplacic 170 euro...Pan twierdzi ze definitywnie spadla lub ktos sie usiadl na nia...a mi ani razu nie spadla...chociaz w torebce to wstrzasy jakies tam miala...No i teraz dupa...Przeciez nie zapalcimy tyle kasy za naprawe ...juz lepiej oplaca sie kupic cos nowego...Adam wkurzony na mnie na maxa...bo aparat ma dopiero 10 miesiecy a juz mozna se go w D*p* wsadzic...I jeszcze mi dosral ze super szanije prezenty :-( Fakt za pieszczotliwa to ja nie bylam...

Moze doradzicie jaki aparat kupic? Kasia ja wiem ze ja juz chyba z 10-ty raz ale napisz jeszcze raz co masz za aparat... :-)

Acha,a zeby bylo jeszcze weselej to popsul nam sie dzis odkurzacz-super nie...Ale dobrze mu tak -zyczylam mu zeby w koncu zdechl...Bo to jeszcze odkurzac od rodzicow Adama ex -panny;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry