Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Pati przykro mi że czekają was dodatkowe wydatki i to jeszcze w tak gorącym okresie jakim są święta, no ale może upolujecie coś wze świątecznych promocji:-)
pytałam Babcię o makiełki, więc babcia 2-3 dni przed wigilią robi gęste ciasto drożdżowe, rozwałkowuje je i wycina z niego takie małe kółka (takie jak 20gr) następnie piecze je, a w wigilię rano miesza bakalie z miodem i przegotowaną wodą potem miesza to z tymi ciasteczkami tak aby one wciągnęły trochę tej wilgoci i już. O dokładny przepis proście Sylwię bo wygląda na to że to jest to samo tylko u niej z makaronem zamiast ciasteczek:-):-):-)
Pati kobitko, nie martw się mi też padł aparat fotograficzny. Chyba nawet na tym wątku pisałam. Nasz za to miał już 2 lata. Adam też jest bardzo zadowolony. Co tam. Nie takie jego humory przeżyłam to i to przeżyje. Pociesz się, ze teraz będziesz miała nowocześniejszy. No bo przecież sprzęt szybko się starzeje. A co do odkurzacza, to i tak długo wytrzymał. Ha, ha, ha......:-)
jak przez przypadek, wyjdzie Wam zakalec makowy to ja z chęcią zjem. Cicha ja też uwielbiam makowce. Mniam... sama nie robie bo mam do ciast dwie lewe ręce:-)
Kasia ale Ci dobrze .... i dlaczego to tak daleko...chlip, chlip...:-(
W tym roku chyba sie bede musiala obejsc bez makowca albo jak to mowia 'figa z makiem' ;-):-)