smerfetka88
Zaciekawiona BB
Co sądzicie o imprezie Sylwestrowej- domówce z maluchem? Lepiej iść czy zostawić dziecko np.dziadkom? Opcja z dziadkami niby fajna, ale boję się czy nie usłyszmy kiedyś że podrzucamy malucha żeby się wybawić...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. u mnie nie ma takiej opcji bo starszy nigdzie bez mamusi nie zostanie a młodsza cycoli i na butlę nawet nie spojrzy, poza tym ja zamiast się bawić ciągle bym myślała o dzieciach i pewnie co 5 minut dzwoniła co z nimi itp. ale jak ty nie masz z tym problemu i masz ją z kim zostawić i nie ma problemu z butlą to idźcie i bawcie się dobrzeMała jest karmiona w większości butelką, więc przez to nie ma problemu żeby ją zostawić z dziadkami. Bardziej obawiam się, żeby później nie wyszło tak jak pisałam wyżej, czyli wypominanie, że podrzuciliśmy Małą, żeby się wybawić;/
każdy ma prawo to przyjemności a innym nic do tegoPodekrzewam, że bym właśnie co chwilę dzwoniłau mnie nie ma takiej opcji bo starszy nigdzie bez mamusi nie zostanie a młodsza cycoli i na butlę nawet nie spojrzy, poza tym ja zamiast się bawić ciągle bym myślała o dzieciach i pewnie co 5 minut dzwoniła co z nimi itp.