reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Symptomy zbliżajacego się porodu

Te nsze bombelki, tak jak pisałam wcześniej, naprawdę lubią te sexualne kołysania:p:p:-D

maryla86
zastanawiam się Kochana co kryje się pod literką K jeśli chodzi o Twojego ukochanego... bo u mnie też jest K:p jak powiesz mi, że to samo imię co u mnie to powiem, że naprawdę dużo nas łączy:p
I tak jak Ty staram się wyluzowac, bo nie potrzebnie się tylko nakręcam z tymi skurczami i objawami...:/

reklama
Te nsze bombelki, tak jak pisałam wcześniej, naprawdę lubią te sexualne kołysania:p:p:-D

maryla86
zastanawiam się Kochana co kryje się pod literką K jeśli chodzi o Twojego ukochanego... bo u mnie też jest K:p jak powiesz mi, że to samo imię co u mnie to powiem, że naprawdę dużo nas łączy:p
I tak jak Ty staram się wyluzowac, bo nie potrzebnie się tylko nakręcam z tymi skurczami i objawami...:/
K to Kamil , a u Ciebie ?? ja już dałam za wygraną wiem że nie przyśpiesze uparciucha i mam nadzieje tylko że długo nie przenosze choć mój dziadek (Jan) wypalił ostatnio z pomysłem że może sie na Jana urodzi ;-) - nie no wtedy to na pewno by z 5 kg ważył przegięcie

K to Kamil , a u Ciebie ?? ja już dałam za wygraną wiem że nie przyśpiesze uparciucha i mam nadzieje tylko że długo nie przenosze choć mój dziadek (Jan) wypalił ostatnio z pomysłem że może sie na Jana urodzi ;-) - nie no wtedy to na pewno by z 5 kg ważył przegięcie

Hmmm Kochana, no to widzisz u mnie też jest Kamil:p:p:p hihi az wierzyc się nie chce :p Swój swojego zawsze znajdzie...:p:-D
Ja też soie odpuściłam, co będzie to będzie... Heheh, nie no tak to nie będzie, mały sam by sobie dziurke wykopał w brzuszku:p

klaudix no prawdziwe szaleństwo ;-) i masz racje swój swego zawsze znajdzie ;-) ciekawe czy urodzimy tego samego dnia ;-) ??
no i dobrze jak sobie człowiek odpuści to jakoś sie lepiej żyje ;-) mniej nerwów ;-)

hej..
Ja dzis w tragicznym samopoczuciu.. chyba zbliza sie godzina 0..
3majcie kciuki :)

Blondplatyna - Ja to bym chciala, zebymi wody odeszly, nie wazne gdzie xD

Hej dziewuszki!
Jak samopoczucie? Tak sobie myślę, że najbardziej mnie przeraża np odejście wód w miejscu publicznym - masakra jakaś.
no troche śmiesznie jakby mi w sklepie przy kasie wody odeszły ;-) hahahaha ale jakoś o tym nie myśle , a samopoczucie bardzo dobre ;-) zupełnie nie porodowe hahahahahaha

Created ja już pisałam że tym razem to chyba to ale raz jeszcze zaciskam kciuki za szybki poród ;-)

klaudix no prawdziwe szaleństwo ;-) i masz racje swój swego zawsze znajdzie ;-) ciekawe czy urodzimy tego samego dnia ;-) ??
no i dobrze jak sobie człowiek odpuści to jakoś sie lepiej żyje ;-) mniej nerwów ;-)

To już by było czyste szaleństwo:p:p:p
Dokładnie jakoś tak od razu mniejsze napięcie:-D

blondplatyna przyznam się szczerze, że też o tym nie myślę i jest mi bez różnicy gdzie by to się stało... Ważne, żeby już odeszły:p

createdbylove 3mam kciuczki żeby to było to... Daj nam tylko znać Kochana:-);-):*

reklama
Ja nie mam pojęcia czy mi sie opuścil czy nie... teoretycznie u pierworódek 2-3tyg przed porodem sie opuszcza.. ale sama jestem ciekawa.
Mam takie pytanko do was: od nidz bardzo zle sie czuje, W nidz prawie caly dzien twardnial mi brzuszek bolesne skurcze byly ale nie regularne i nie tak duzo.. natomiast kilka razy byl straszny bol w krzyzu az sie poplakalam nigdy mnie tak nie bolało... wczoraj byly skurcze tez nie regularne i nie bardzo bolesne( kilka na caly dzien) natomiast dzisiaj od rana kika bolesnych skurczy bol podbrzusza i w krzyzu do poludnia... narazie jest spokoj dobrze sie czuje.. wizyta u lekarza w czwartek.. i nie wiem jak mam traktowac taki stan.. czy to oznacza ze moge niedlugo rodzic? boje sie ze z moim szczesciem( wczesniej byly problemy ze przedwczesnie urodze) jeszcze przenosze a bol bedzie mi towarzyszyl do godz 0 :blink:

Do góry