• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Szafa malucha

Sorrki to gdzie Ty mieszkasz?????

Hmmmm... ja zawsze tylko slysze zeby nie nosic dziecka w nosidelkach bo to niewygodna pozycja i obciaza kregoslup...Wiem ze to wygoda nalozyc na stelaz fotelik bo sama czasami tak robilam ale kiedy moja polozna mnie opierniczyla to gondola raz dwa znalazla swoje miejsce...Oczywiscie na krotkie zakupy ladowalismy mloda zawwsze w fotelik i na stelaz ale jak ide do miasta to tylko byla gondola...

A powiedz czy mozesz calkowicie obnizyc oparcie fotelika?Co to wogole za firma i model?
Pozdrowionka...

reklama
no niestety monia nic nie kupiłam bo zero gotówki a mi się parking kończył, sklepika taki malutki, wciśnięty między dwa duże, i kart nie przyjmował :-( nie mówiąc o parkingowych co na 100%kart nie biorą i takim sposobem wyszłam z pustymi rekoma, ale nic straconego , bo babulenka powiedziała że szefowa po kolekcję letnia jedzie w przyszłym tygodniu :-D

Patrycja ja mieszkam w Stanach. Tutaj nie ma w ogole glebokich wozkow, wiekszosc ludzi wozi nawet maluszki od razu w takim jaki ja kupilam tylko bez fotelika. Tutaj nawet nie wypuszcza ci ze szpitala jak nie masz fotelika. Co do nosidelek to wy mieszacie dwa pojecia, to nie jest nosidelko. Zgadzam sie ze w nosidelkach nie wolno trzybac dziecka za dlugo ale to co ja mam to fotelik-gondola do tutejszych wozkow i jak najbardziej zalecane. maja atesty itd.
Moj wozek jest firmy Safety 1st.

Sorga to jak tylko bedzie nowa kolekcja i po wyplacie lec do babulenki zobaczyc co ma:tak:

tu masz nosidelka:
0003187802119_150X150.jpg

0007146303460_150X150.jpg

a to jest gondola do wozka-samochodu:
0004740608272_215X215.jpg
te gondole sa do regulacji nachylenia pleckow dziecka.

wiesz, tutaj sie wszedzie jezdzi samochodem. Nawet do parku na spacer najpierw trzeba podjechac:-D a taki wozek z gondola gdzie wlozysz? Tu by byly strasznie niepraktyczne dlatego maja te co sie skladaja i gondolka od razu sluzy za fotelik do samochodu. W Kanadzie jest tak samo, Meksyk tez! Poza tym ja musze miec taki wozek by mi sie do mojego autka wmiescil:tak: bo dopiero co kupilam nowy samochod i napewno z niego nie zrezygnuje. Samochod moich marzen:-D :-D I prosze nie wyzywac mnie w kolejnych postach bo oczywiscie na pol zartami pisze ale co prawda to prawda. Tu wozki musza sie latwo skladac i miescic w samochod bo bez samochodu tu sie nie da zyc!

A my we wrześniu kupiliśmy Corsę, no a w październiku okzało się...
I co teraz zrobić??? Jak pomyślę o szukaniu nowego samochodu, to już jestem chora :wściekła/y:

reklama
Monia12-ja Cie rozumiem w 100%. Tez nie moge znalezc wozka z gondola (takiego klasycznego, duzego jak w Polsce). Twoj jest sliczny -ale Ci zazdroszcze ze masz z glowy wozek-dla mnie to jest najtrudniejsze :-) Choc natchnelas mnie i przepelnilas optymizmem:tak: U mnie tez sa tylko te spacerowki z foteliko-gondolka. Powiedz mi czy ta gondolka nie jest za bardzo wygieta w luk? noworodka mozna tam bezpiecznie wsadzic? Napisalas ze to sie reguluje-mozna na plsko ustawic lub prawie plasko? Bo mnie sie te wozki wizualnie bardzo podobaja tylko zastanawialam sie czy to jest bezpieczne dla NB.
ps. ja tez do parku jezdze samochodem:-D wiec z takim duzym wozkiem to nie da rady, musi byc skladak.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry