• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Szafa malucha

izka01 ja chyba musze troche wiecej nakupic w tym rozmiarze nb. Mam tylko jedno body z krotkim rekawkiem i dwa spioszki z dlugim rekawkiem i pelne stopki. Wiesz zawsze jak cos napatrze i chce kupic to automatycznie kupuje 0-3 rozmiar bo chce miec pewnosc ze dzidzia zalozy ale na poczatek tez cos musi byc. A jakie masz bluzeczki z krotkim? bo ja tu za bardzo bluzeczek nie widze, z regoly sa body ale czegos typu kaftaniki nie ma, to znaczy sa ale zadko. ja mam tylko kaftanik z krotkim w rozmiarze 3-6.

reklama
Monia12-te bluzeczki kupilam w zestawach ze spodenkami (majtusiami), moja siostra polecala bluzeczki zamiast body, bo mowi ze czasami jak przeleci przez pieluszke to nie trzeba dziecka do golaska rozbierac tylko sciagasz majusie a reszta zostaje. No wiec kupilam troche body troche bluzeczek. Ale fakt one sa zazwyczaj w zestawach jak na przyklad:
img4996nf1.jpg

ale slodki ten zestawik, nawet dla chlopca jak i dla dziewczynki, a w ogole ty masz coreczke w brzucholku nie??? bo juz mi sie kreci:-D No ja wlasnie mam taki zestaw z majtusiami i ma ta bluzeczke ale ona raczej jest taki kaftanik bo zawiazywana jakby w japonskim stylu. Wiesz o co chodzi? Kurcze jestem w pracy wiec nie moge wrzucic fotki:wściekła/y:

no i widze ze komplecik z Rossa hihi bardzo lubie ten sklep! A swoja droga bylas juz moze w Kmarcie?? Nie znosze tego sklepu ale ciuszki dla maluszkow maja fajne a takze robia fajne promocje na smoczki, butelki itd.

Jescze nie bylam, widze ze pisalas cos o Baby Depot-musze tam sie wybrac na polowanie lozeczka i wozeczka:-) Z ciuszkami tez nie ma co przesadzac bo dzidzius szybko wyrosnie, a poza tym jak sie duza/y urodzi to nie bedziesz miala okazji zalozyc tych ubranek. Do Ross-a zagladam bo tam sa bardzo tanie rzeczy i ciagle jakies przeceny, choc trzeba przebrac bo czasem jakosc taka sobie.

ja tez do Rossa czesto zagladam ale wole TJMAxxa albo Marshalls bo ciuszki sa jakby lepsze. W Rossie czesto sie zdarza ze sa poplamione albo ktos je zrzucil na ziemie i sie okurzylu itd. W Marshallu i TJ MAxxie sa ze tak powiem swiezsze:-D
Tak sprawdz baby depot, maja super selekcje lozeczek i komod itd. My juz wiemy ktore chcemy ale kupimy dopiero jak pokoj bedzie skonczony, wymalowany itd. maja tez troche wozkow wiec mozna ogladac, takze duzo bujaczkow, nosidelek, butelek, smoczkow az nadmiar. oczoplasow mozna dostac:tak: Wiem ze tez maja sporo ciuszkow ale juz mi nie starczylo czasu wiec nie ogladalam wiec nawet nie wiem co maja. Za to maja tez super wybor w kolderkach i karuzelach itd. mam nadzieje ze macie ten sklep, u nas jest w srodku innego co sie nazywa Burlington Coat Factory. Macie to??

u nas w Kmarcie zauwazylam (bo przyslali gazetke reklamowa) ze tez maja fajne rzeczy dla dzidzi. musimy sie tam wybrac przebrac ocenic :))))

u nas brak kompletow z majtusiami. w Polsce tez nie pamietam czy widzialam.....

dziewczyny co za dzien!! KUPILISMY WOZEK!!!! a nawet nie planowalismy. Tak przez przypadek wjechalismy do sklepu i zaczelismy ogladac innt bo byl wystawiony w promocji ale cos nie bylam przekonana i potem poszlam ogladac inne do tylu i widzialam ten w ktorym bylam zakochana ale nie byl w komplecie z fotelikiem do samochodu wiec musialam sobie wybic z glowy. Ja tu patrze a maja komplet z fotelikiem! I od razu kupilismy. Fajny ma kolor bo czarny z ciemno szarym i turkusem na obramowkach. Mowie wam cudo!!:tak: Wiec zaraz zaciagnelismy do kasy i juz jest moj!!:-D :-D :-D
Poza tym kupilam (calkiem przypadkiem) czapeczke i dwie pary spodni dlugich do kompletu z ta czapeczka i dwa spioszki z dl rekawkiem ale cieniutkie:-) Ah jaka dzis jestem szczesliwa!!!:-D :-D

a tu macie forke mojego wozka tylko ze inny kolor bo nigdzie nie ma takiego co my mamy. No i fajnie bo wiem ze jak pojade do sklepu to co druga nie pojdzie z takim samym:-D

0004468101514_AV1_500X500.jpg

0004468101514_500X500.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry