• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Szafa malucha

anni też sie zastanawiała czy taki przewijak nie wystarczy mi i czy nie bede mogłą obyc sie bez komody, szybko jednak zostalam uswiadomiona ze ten przewijak malutki jest i na dlugo nie wystarczy:(
a i załączyć chciałam kombajn podobny do juz zaprezentowanego :P

reklama
Sorga, wiesz kombajn kombajnem ale prawda jest taka, ze sa dosc funkcjonalne no bo jeden mebel i troche tam powkladasz. I choc myslalm, ze kupie cos osobnego ...po blizszym zastanowieniu nie ma to sensu chyba.​

Powiem ci, ze ten mi sie bardzo podoba kolorystycznie i jakos wyglada mi nie duzy.​

Bede jeszcze patrzec, ale jest bardzo ladny. Jak cos jeszcze daj mi znaka prosze.​

Anni mnie sie kolyski podobaja bardzo ale wydaje mi sie nie praktyczna. To zanczy jest super jak ktos ma duzo kasy i nie przeszkadza mu ze po 2 miesiacach trzeba juz kupic lozeczko. Wydaje mi sie jednak niepraktyczne bo trzeba kupic specjalny materacyk i posciel itd. oczywiscie ma tez swoje plusy bo dzieci z regoly super w niej zasypiaja i je mozna tak ladnie bujac. Nie wiem kwesta gustu, jak by mnie ktos sprezentowal to chetnie bym miala:-D ale sama nie kupie, wole kupic pozadne lozeczko i na nie wydac wiecej kasy.

reklama
Monia12- dla NB mam: 2x spioszki z dlugim rekawem, 2x body z krotkim rekawem + spodenki i kaftanik . Poza tym w rozmiarze od 0-3M mam: 2x pajacyk (spioszki z krotkim rekawem), 3x bluzeczki z krotkim rekawkiem, 2x spodeneczki . DLa 3M: sukienka, spioszki, 2x spodenki i 3x body z krotkim rekawem i 1x body z dlugim rekawem. Do tego 4x skarpetki i jedne buciki. No i 2x czapeczka.
Co do lozeczka najbardziej podoba mi sie cos takiego:
b0002ag5dy16sclzzzzzzzsno4.jpg

choc to jest tylko na pol roku, a jednak regularne lozeczko starcza na kilka lat. Ale moze sie szarpne:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry