Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
anni też sie zastanawiała czy taki przewijak nie wystarczy mi i czy nie bede mogłą obyc sie bez komody, szybko jednak zostalam uswiadomiona ze ten przewijak malutki jest i na dlugo nie wystarczy
a i załączyć chciałam kombajn podobny do juz zaprezentowanego
Sorga, wiesz kombajn kombajnem ale prawda jest taka, ze sa dosc funkcjonalne no bo jeden mebel i troche tam powkladasz. I choc myslalm, ze kupie cos osobnego ...po blizszym zastanowieniu nie ma to sensu chyba.
Powiem ci, ze ten mi sie bardzo podoba kolorystycznie i jakos wyglada mi nie duzy.
Bede jeszcze patrzec, ale jest bardzo ladny. Jak cos jeszcze daj mi znaka prosze.
Anni mnie sie kolyski podobaja bardzo ale wydaje mi sie nie praktyczna. To zanczy jest super jak ktos ma duzo kasy i nie przeszkadza mu ze po 2 miesiacach trzeba juz kupic lozeczko. Wydaje mi sie jednak niepraktyczne bo trzeba kupic specjalny materacyk i posciel itd. oczywiscie ma tez swoje plusy bo dzieci z regoly super w niej zasypiaja i je mozna tak ladnie bujac. Nie wiem kwesta gustu, jak by mnie ktos sprezentowal to chetnie bym miala ale sama nie kupie, wole kupic pozadne lozeczko i na nie wydac wiecej kasy.
Monia12- dla NB mam: 2x spioszki z dlugim rekawem, 2x body z krotkim rekawem + spodenki i kaftanik . Poza tym w rozmiarze od 0-3M mam: 2x pajacyk (spioszki z krotkim rekawem), 3x bluzeczki z krotkim rekawkiem, 2x spodeneczki . DLa 3M: sukienka, spioszki, 2x spodenki i 3x body z krotkim rekawem i 1x body z dlugim rekawem. Do tego 4x skarpetki i jedne buciki. No i 2x czapeczka.
Co do lozeczka najbardziej podoba mi sie cos takiego:
choc to jest tylko na pol roku, a jednak regularne lozeczko starcza na kilka lat. Ale moze sie szarpne:-)