• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Szafa malucha

Dorotko
oto komoda:
167_lauratransparentykomoda9.jpg

a to łóżeczko (niestety nie mam zdjęcia jak by wyglądało z pościelą)

lauratransparent.jpg

reklama
Efilo mebelki ladniutkie,łózeczko z pewnoscią z poscielą bedzie jeszcze bardziej urocze,ale to wkleisz mamusiu jak bedziesz juz miec je w domku,zresztą jak swoje bede miec to tez wkleje

moj mąz tez chcial takie jasne łózeczko,tylko ja sie uparlam na ciemne,no i chyba zostanie ciemne,chociaz teraz widze ze te jasne tez są urocze,buziole:tak:

Ja miałam wątpliwości czy takie całkiem białe nie będzie się ze starym szpitalem kojarzyć. Na szczęście to tzw. biały transparentny spod którego widać słoje. W realu jest naprawdę super. Byłam przekonana że moje wyobrażenie na podstawie zdjęć rozminie się z rzeczywistością. Na szczęście rozminęło się w dobrą stronę. Zazwyczaj niestety jest na odwrót. :-)

Radek z Klupsia
Bardzo popularne. I nie dziwota - ślicznie się prezentuje w rzeczywistości.
Planujesz z szufladą czy bez?

Izka01 ja tez jeszcze nie mam lozeczka ani wozka. Ale w sobote bylismy w baby depot i napatrzylismy lozeczko:tak: wiec bardzo sie ciesze. maja na sklepie duzo wiec nie ma pospiechu i jak skonczymy malowanie w pokoju malej to wtedy sie podjedzie i kupi. Co do wozka to ogladalismy kilka ale jakos tak wydaja mi sie "tanie". Nie cenowo oczywiscie:-D tylko jakosciowo!
Izka01 mozesz napisac ile masz czego w rozmiarze newborn???

reklama
Dziewczyny, a czy widzialyscie jakies fajne lozio w szufladkami tylko na dole??

Ja wlasnie szukam na necie, jak cos znajde to wkleje, jezeli macie jakies propozycje - to prosze dajcie mi znaka!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry