• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Szafa malucha

Teraz to mieszkam w Portland, a w Gdyni mieszkalam najpierw na Oksywiu, potem na Grabowku a na koniec na Sokolce/Chwarzno:-) a Ty?

reklama
A chodzilaś do podstawówki nr 33:-D bo jak tak to może się znamy chociaż z widzenia. Tak czy inaczej pozdrawiam ziomali i ziomalątko :-)

no prosze gdzie to sie mozna spotkac po latach... wracajac do szafy malucha kupilismy spiworek Mamas and Papas i jest super!!! w porownaniu do innych spiworkow ktore mialam w rekach i z Polski i z Austr. material jest tak przyjemny w dotyku ze samemu by sie chcialo miec taka kolderke :))))

Asylan spiworek fajny, widze ze ty lubisz spiworki:-D
Izka01 ciuszki fajoskie, a gdzie je kupilas??? Ja mieszkam w TN. Nie wiem czy bylas ale TJ MAXX ma super ciuszki dla dzieci i w dodatku po super niskich cenach. Jak nie bylas jeszcze to sprawdz. W ogole maja bardzo duzo (prawie wszystko) firmowe a za cene "zwyklakow".

Monia-ja kupuje glownie w Targecie i Ross-ie. Jest dosc tanio i dobrej jakosci, a co najwazniejsze wszystko jest z mieciutkich materialow. W TJMAXX jeszcze nie bylam wiec musze sie wybrac:-)

Izka ubranka przesliczne:-)

Asylan spiworek slodziutki:-)samemu moznaby bylo sie w niego wcisnąc

kurcze ale Wy to juz macie tego sporo:-)normalnie jak patrze na te Wasze ciuszki to sama bym juz pokupowala cosik,ale narazie trzymam sie twardo,najpierw urządzamy kącik maluszkowi,potem dopiero szafę zapelnimy,

dziewczyny wiecie jakie to trudne:-D

reklama
dorotka wiem dokładnie co masz na mysli:) bo ja sama tyle czekałam:P ale zaczęłam już.
Izka to widzę że większośc wyprawki ubraniowej juz masz:) suuper, bardzo ładne ubranka.
asylan po co nam śpiworki? w każdej wyprawce są a ja jakos nie widze dla nich zastosowania,:zawstydzona/y: ograniczaja ruchy... ale na pewno jest cos o czym nie wiem, oswiećcie mnie doświadczone mamy prosze:))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry