reklama

Szafa malucha

reklama
A mi niestety nic nie wpadło w oko. A troche sie napaliłam że coś ładnego przywioze z Wawki.

Sorga - prześliczne te ciuszki! Ijakie skarpetusie!:happy:

Sorga-sliczne ubranka, ja tez pozniej wkleje co mam:-)
Asylan-chyba sie skusze na taki koszyczek lub cos podobnego, np.:
Target : First Years Close and Secure Sleeper
choc koszyczek ma wiecej funkcji. Najbardziej w tych wszystkich nosidelkach nie podoba mi sie to ze kregoslup jest wygiety. Wole wlasnie zeby dzidzius lezal sobie na plasko.
Monia12-ja jestem z Oregonu, a Ty? Jak znajdziesz jakies fajne stronki lub sklepy z rzeczami dla maluchow to podeslij linka:-)

Te uranka ze zdjęcia to z 5-10-15 i z ... reserwed Kids! nie wiedziałam że mają takie sklepy:szok: Jestesmy teraz w Opolu i wpadlismy na ten sklep całkiem przypadkiem. W reserwed u nas jest dział dla dzieci a tu cały sklep od noworodka, 3xbody i 2xpajacyk i skapeteczki, które tamkupilismy sa absolutnie przemilusie, bawełna pierwsza klasa. A czego nie kupilismy:-( ale was zachecam (sama tez spróje wrócic :P) to koszuleczki polo, kombaty, sukieneczki dla dziewuszek przepiekne, bluzy no wsio ale takie że oczy na wierzch wylażą:) wszystko modne, ładne z klasa i na prawde jak się dotyka to materiałpierwsza klasa taki że sie tylko przytulać

A to moje ciuszki :-) w rozmiarach o 0 do 3 miesiaca:
0074ki5.jpg

0073kv8.jpg

Kurcze Izka prawie spadłam z krzesła!:szok: Śliczności a wiesz na pewno że będzie dziewczynka, bo widzę przewagę różowego koloru i ta sukienusia:-D , a i jeszcze te buciki i śliniaczki!!! Cuda ja jeszcze nie wiem czy będzie chłopczyk czy dziewczynka więc na razie nic jeszcze nie kupuję.

Kotek- dzieki. Ja juz wiem na 100% ze bedzie niunia, bo lekarka zrobila dokladne USG i zobaczyla jajniki-wiec nie ma mozliwosci pomylki:-) dlatego swobodnie sobie juz pozwolilam na ubranka dziewczece:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry