• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Szafa malucha

cicho sza Efilo,nic nie powiemy

ja komode juz zamówilam a łózeczko tak mysle gdzies na początku kwietnia bo jeszcze tylko tego i wózka z grubszych rzeczy bedzie mi brakowac:-)

reklama
Monia12-ja mieszkam w US, we wrzesniu jade do Polski na przynajmniej pol roku no i pozniej chyba tutaj wroce. Takze czytam o wozkach, dziewczyny polecaja tyle rzeczy ale u mnie w sklepach niestety sa inne i jakas taka zagubiona sie czuje w tym wozkowym swiecie:laugh2: nie moge sie zdecydowac, tak samo z lozeczkiem.

Izka01 to fajnie! Ja tez jestem z USA!!! Jak masz jakies pytania to smialo wal, chetnie pomoge jesli bede umiec.:tak: Wiem ze tutaj jest inaczej i sa inne rzeczy jednak jak czlowiek sie rozpozna to duzo rzeczy jest fajnych wiec nie ma co zalowac.

patrycja popieram - polarowe kocyki na lato odpadaja - chyba ze na chlodniejsze dni ale ogolnie za bardzo grzeja - ja mam sama jeden duzy cieniutki i jak sie pod nim poloze to za 10min jestem spocona i czuje sie jak w saunie. niby takie nic a grzeje strasznie!!!!!

tutaj niestety nie dostane kosmetykow Hippa ale na Huggies i Johnsona nie narzekam. pozdro!!!!

izka i monia apropos USA slyszalam ze u Was deep freeze??? jak dajecie rade???

aha a propos szafy malucha. ostatnio w sklepie widzielismy sliczne kosze z wysciolka dla malucha i coraz bardziej jestem za zeby kupic taki kosz. przyda sie gdy pojde z nim do duzego pokoju lub bede robic obiad a on nie bedzie spal to przeciez w lozeczku samego nie zostawie... dla Cyrylki nie mialam kosza ale mialam mniejsze mieszkanie i kuchnia plus pokoj i jej lozeczko to kilka krokow a poza tym zawsze ktos jeszcze byl w domu i jakby co nigdy nie byla za dlugo sama. co myslicie o koszu??? nie wiem czy znajde fotke tego co mi sie podoba ale sprobuje

Asylan-koszyczek fajny, dobry pomysl. A propos pogody to u mnie 10 stopni i slonce :-) takze mozna na przyjemne spacerki wychodzic.
Monia12-wale smialo:-) -czy mozesz polecic jakies wozki i lozeczka albo jakies fajne sklepy z tym sprzetem, ja narazie odwiedzilam Target-a ale nic mnie nie przekonalo, z wozkow maja tylko spacerowki. Moze jednak przez neta cos zakupie. Gdzie sie zaopatrujesz w sprzecior? A i jesli rodzilas to czy wiesz cos na temat wyprawki, czy w ogole cos daja w szpitalu czy trzeba miec wszystko ze soba? Ciuszki to mam ale jakies specjalne kosmetyki czy cokolwiek:confused: strasznie panikuje:tak:

asylan, słodki ten koszyczek, ale czy dla twoich celów leżaczek nie byłby bardziej przydatny? posłuży dłużej i dziecko może cię z niego obserwować jak nie śpi albo bawić się czymś... Ja od siostry dostanę materacyk, kojec, nosidełko i leżaczek właśnie i bardzo się ciesze bo odpadnie nam znowu parę wydatków :laugh2: i bedzie na pieluchy jak to mówi moja mama. Teraz muszę tylko zmusić siostrę-pracoholiczkę żeby wyrwała się z pracy i pojechała po ten sprzęt do swojej teściowej:)

reklama
Coś takiego np.:
166927851

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry