• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Szafa malucha

reklama
Jola łózeczko fajniutkie

wkleje Wam dziewczynki fotki komody i sofy którą dzis zamówilismy do pokoiku malenstwa,jeszcze zamówilismy szafe ale nie mam pojedynczego zdjęcia,jak bedziemy miec mebelki w domciu to wkleje calosc

co sadzicie:-):-):-)

Dorotka.1 a ty juz wiesz czy masz chlopczyka czy dziewczynke? Bo mebelki fajne ale do nich koniecznie jakis fajny kolor sciany:tak: A lozeczko masz juz wypatrzone czy tez z tej serii?

A wlasnie...dziewczyny, ja jestem na etapie szukania lozeczka, no i chcialam kupic takie turystyczne-Jola111-wlasnie cos takiego mi sie podobalo, ale...moja mama powiedziala ze nie jest to dobre rozwiazanie bo jest za miekkie i kregoslup sie moze skrzywic i lepiej kupic drewniane:baffled: :confused: Ja juz sama nie wiem, bo przeciez jest jeszcze materacyk, ktory powinien usztywnic calosc. Dodatkowo one maja juz przewijaki w zestawie, ogolnie mi sie podobaja.

Izka te łóżeczka mają usztywniany spód z takich akby deseczek i mają też materac, ale jest on dość cienki, dlatego ja zamierzam dokupić jeszcze zwykły piankowo kokosowy, albo gryczany

Monia jeszcze nie wiem czy to chlopczyk czy dziewczynka,mam w pokoiku jasny niebieski kolor scian i zamówilam jasne rózowe rolety do okien,tą komodę,identyczną szafę no i sofe jak na fotce,łóżeczko wypatrzylam w necie,narazie kupe normalne a z czasem dokupie pewnie jeszcze turystyczne,wkleje fotkę łóżeczka jeszcze buziaczki

Monia jak juz wszystko skompletuje to wkleje fotki

Iza potwierdzam to co Jolcia napisala,lepiej dokupic jest jeszcze materac kokosowo-piankowo-gryczany,lub z tych serii który usztywni

dorotka1 to ja kupuje te pierdolki najpiew a te "duze" zakupy na koniec a ty widze odwrotnie, pokoik umeblowany juz masz! Tak, tak wklej fotki jak tylko bedziesz miec swoje!

Monia12-ja mam podobnie, tez najpierw te mniejsze rzeczy, mam juz prawie wszystkie ubranka, kosmetyki i apteczke-moj maz sie ze mnie smieje, ze to mozna kupic dwa dni przed porodem:-) , latwo mu mowic, ja nie chce pozniej biegac z wielkim brzuchem po marketach ;-) Mam juz upatrzona wanienke. No a najwazniejsze -lozeczko i wozek-wciaz bez konkretow...nie moge sie na nic zdecydowac, ale licze ze jeszcze mnie dopadnie wena tworcza w tym temacie :-)

Cyrylka spala kilka miesiecy w takim lozeczku turystycznym i nie polecam. za miekkie i dziecko lezy na tych rurach laczacych materacyk jest cienki a jak chcielismy dokupic taki piankowy lub sprezynowy (tu nie ma kokosowych itp) to nigdzie nie bylo takich wymiarow!! uwazajcie wlasnie na wymiary bo jesli znajdziecie materac pasujacy to nie jest zly pomysl. my w koncu kupilismy normalne lozeczko z opuszczana barierka i ze mozna przeksztalcic w lozko. zaraz wkleje fotki. aha ja moze na poczatku tez nie zdecydowalabym sie na to turystyczne bo jednak dziecko trzeba czesto wyciagac i wkladac to lozeczka a po porodzie to jednak znaczny wysilek. dorotka mebelki przepiekne!!!!

reklama
izka01 to super ze juz wszystko masz! Ja jak narazie mam troszke ciuszkow, smoczki uspokajajace, pompke do cycka:-D troszke zabawek-pluszakow (prezenty), kocyk i wszystko do lozeczka czyli posciel i pierzynka itd. Nie mam jeszcze wanienki ani butelek ani pieluszek ani przyborow toaletowych. Ciuszkow mam troche ale to nic w porownaniu z tym ile bede potrzebowac;-) Izka01 a ty ile i jakich ciuszkow masz, opisz troche.

Asylan co do lozeczka turystycznego zgadzam sie z toba. Tak jak sama nazwa wskazuje jest ono turystyczne a nie dla noworodka na stale a wiadomo wiekszosc czasu noworodek spedza w lozku. Dziewczyny przemyslcie to raz jeszcze bo czasem warto wydac troche wiecej ale miec pewnosc i swiety spokoj!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry