• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Szafa malucha

Monia! Wozek przeee sliczny. Gratulacje!

Powiem, ci ze ja mam tez juz kilka rzeczy dla malenstwa i lapie sie czesto na tym, ze jak nawiedzona wyciagam je z szafki i sie w nie potrafie gapic w nieskonczonosc hehehe

Wozka niestety jeszcze nie mam ;-(

reklama
Anni
ten kombajn był firmy klups
TUTAJ masz odnośnik do ich stronki.

Dziewczyny piszecie o jakichś firmach o których w życiu nie słyszałam :-D Czuje się jakbym siedziała wśród osób rzucających nieznanym grypsem :-D

Fajnie że jest tu Was tyle i możecie sobie nawzajem pomóc :tak:

czesc dziewczyny! Dzieki! ciesze sie ze wam sie podoba moj wozio hihi bo ja az z wrazenia spac nie moglam:-D a swoja droga Anni ja mam tak samo i co chwile ide przekladac i ogladac ciuszki itd. Wiecie balam sie ze kupie wozek ktory mnie sie nie bedzie podobac, bo tu wszyscy maja albo zielone albo bezowe w jakies kraty albo wlasnie granatowe a ja chcialam cos innego i mam:-D Poza tym nie lubie jak sie wyjedzie a co druga osoba ma podobny wozek, a teraz o to nie musze sie martwic. Juz sprawdzalam na necie ze ich nigdzie nie ma, a koloru ktory ja mam nie ma wcale, a tam gdzie ja kupilam to byl jeden jedyny:-D
Ani i Dorotka to teraz kolej na was na zakup wozka!!!:-p

O jejku,jejku,dziewczyny, jak wy się rozpędziłyście!! Jestem w szoku! Tak jakoś tu nie zaglądałam na ten wątek, teraz poczytałam sobie i szok :-) Ja nie mam właściwie nic - tzn nic sama nie kupowałam jeszcze - i czuję, że nie mogłabym już teraz iść do sklepu i kupować rzeczy dla małego bo wydaje mi się, że jeszcze jest za wcześnie... I tak jak już tu któraś z was napisała wcześniej - zabiorę się za to pod koniec kwietnia/w maju.
Wiem, że moja mama już nazbierała jakieś rzeczy i ona twierdzi, że na początek powinnam mieć wszystko, ale nawet tego zbioru nie widziałam jeszcze:-)
Ale te wasze rozważania o rozmiarach, ilościach itd. to sobie wezmę pod uwagę :-)

a ja dzis przez przypadek trafiłam do malutkiego sklepiku z ciuszkami dla dzieci. Wszystko Disneyowskie i w superanckich cenach, a sprzedaja taka urocza staruszka:) na pewno tam wrócę:)
Gratuluje wózeczka monia:) taka mała rzecz a cieszy :tak:

co do kołyski to mnie urzekła taka jak niżej ale chyba się nie zdecydujemy z wyzej wymienionych względów ;-)

Sorga dzieki, kurcze tylko jak dla mnie wozek to nie mala rzecz:-D uwazam ze dwie najwazniejsze a za razem najwieksze rzeczy to wozek i lozeczko, a ja juz jedna mam wiec sie ciesze na calego:-D
Kolyska fajoska ale wlasnie szkoda ze starcza na tak krotko... jednak wole lozeczko!
Sorga a nic nie kupilas u tej babulenki?? Ja zaraz bym nakupila troche:-D wczoraj tez kupilam dwie pary spodenek i czapeczke disneya.

Sorga kolyska fajniutka :tak:

dziewczyny ale wy kupujecie:-)fakt faktem troszke teraz troszke pozniej,mysle ze i ja powinnam zacząc powoli zakupki,bo latwiej po troszku niz wszystko naraz:tak:

Dorotka nie ma na co czekac, tyle dzieci teraz rodzi sie przed czasem, nigdy nie wiadomo. A w ogole to chyba by trzeba byc bogatym by potem w jednym tygodniu czy miesiacu kupic wszystko i takie jakie by sie chcialo. A na dodatek to jak kupujesz po trochu to zawsze kupujesz tylko to co ci sie bardzo podoba a na ostatnia minute bedziesz kupowac bo potrzebne a jak nie bedzie ladne to co? :-p

A tu jakby ktos chcial sobie poczytac, zobaczcie dziecko urodzilo sie w 21 tygodniu ciazy!

http://news.yahoo.com/photo/ydownload/20070220/photos_net_web_yn/1171931936

reklama
U NAS NIE MA WOZKOW Z GONDOLA! Wlasnie dlatego musi byc to siodelko do samochodu, ono sie wpina na gore wozka i jest jakby gondola. Bardzo wygodne bo jak wyciagasz dziecko z samochodu to nie musisz np go budzic tylko bierzesz caly fotelik, wpinasz do wozka i juz jest! W tym foteliku mozna regulowac takze nachylenie itd. bardzo fajny wynalazek:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry