• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Szafa malucha

Ja nawet nie tyle że liczę na to że mi coś przyniosą co chcę uniknąć posiadania dwóch mat edukacyjnych, dwóch karuzel itd. Poza tym nie wiem jak dzidzia będzie reagować na takie bajerki. Niektóre maleństwa po prostu się tego boją i zaczynają płakać na sam widok. Poza tym wkierunku zabawek jeszcze w ogóle nie chodzę - tzn w sklepie omijam szerokim łukiem. Jest tyle rzeczy do kupienia. A ja nie potrafię się skupiać na wielu obszarach. Wolę to robić po kolei. Na pierwszy rzut poszły duże rzeczy. Teraz jestem na etapie tekstyliów :-) Kosmetyki pójdą chyba na sam koniec.

Sorga, jaka to karuzela bo mnie zżera ciekawość. Może ja też się zarażę?

reklama
proszę Efilo tu jest link,a aukcja nr 169612712 jest pare zloty tańsza:)) a my chcemy Erykowi sufit niebieski jak niebo zrobić i te chmurki pięknie będą wyglądać:)

No proszę - tak czytałam o karuzeli i zastanawiałam się, czy podobna do wybranej przez nas :-) A to taka sama! Świetna jest - myślę, że dzieciaczki będą zachwycone! :-)

Dziewczyny ja juz chyba zwariowalam hihi Znow do domu przytastalam ciuszki... ale byly takie fajne promocje ze nie moglam sie opanowac!:tak: No wiec kupilam taki zestaw ze dwa body z krotkim rekawkiem i do tego spodnie dlugie, i jeszcze spudniczke z galotkami pod spodem i sukienke z galotkami do kompletu:-D :-D Ah jak ja lubie przebierac w tych ciuszkach!

Hej czerwcowe brzusie i mamusie:-)

Jesli karuzelke chodzi my mamy taka Fishera KARUZELA Z PROJEKTOREM+PILOT. FISHER-PRICE.HIT!-GW (169087826) - Aukcje internetowe Allegro

i jestem bardzo zadowolona....

Ale polecam Wam kupic jakas ladna pozytywke i juz teraz przykladac do brzusia...Jak pewnie wiedzie dzidzia juz zaczyna Was skyszec wiec i muzyczke rowniez bedzie slyszala...A jak sie urodzi bedzie pamietala znana melodie i napeno jak bedziecie wlanczaly ta pozytywke to babel bedzie pamiatal ja z brzuszka i bedzie go uspakajala...:-)

Posciel moge rowniez polecic Feretti-tez mamy - ale co jest wada tej poscieli ze bardzo jest gniecaca...Po wypraniu trzema niezle namachac sie zelazkiem...:eek:

my mamy dokladnie taka tyle ze z baldachimem-
POŚCIEL 3 el. FIRMY FERETTI ~ RABBIT ~ 3 KOLORY (168524503) - Aukcje internetowe Allegro

Sorga no mowie ci :tak: ja w ogole kocham ciuchy, sama sobie stale cos kupuje a ze teraz mam okazje jeszcze dla jednej osoby to juz naprawde bzikuje ;-) Jedyne co to kupuje rozne rozmary wiec nie wszystko dla noworodka z czego szybko sie wyrosnie. Musze wam przeslac jakos fotki...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry