reklama
jolka111
mamy czerwcowe 2007 Entuzjast(k)a
Sorga mam wiadomości: komoda kosztuje 396zł (to chyba niedużo), ale Pan twierdzi, że nie da jej się wysłać. A ja mam podejrzenia, że on nie wie co to firma kurierska
. Wysłałam maila z zapytaniem o wymiary komody.
Laktator kupiłam nowy, ale bez jednej butelki (bez problemu można dokupić). Ja zakładam, że się przyda, bo przy junorze miałam duuuużo pokarmu mimo mojej skromnej miseczki B
Efilo gdzie wypatrzyłaś takie łóżeczko, bo ja na coś takiego poluję. Narazie wypatrzyłam babyono, ale to jest bardzo podobne.
. Wysłałam maila z zapytaniem o wymiary komody.Laktator kupiłam nowy, ale bez jednej butelki (bez problemu można dokupić). Ja zakładam, że się przyda, bo przy junorze miałam duuuużo pokarmu mimo mojej skromnej miseczki B
Efilo gdzie wypatrzyłaś takie łóżeczko, bo ja na coś takiego poluję. Narazie wypatrzyłam babyono, ale to jest bardzo podobne.
jolka111
Jak będę wiedziała wymiary to napiszę, a myślę sobie, że z tym transportem, to może wystarcz faceta uświadomić, że firma kurierska da radę

A i znalazłam jeszcze łóżeczko turystyczna z wszystkimi bajerami za cenę zwykłego:
http://www.allegro.pl/item177258001_lozeczko_turystyczne_kojec_kolyska_lampka_prom.html
Jolcia, wymiary komody to: 82 wysoka, 60 szeroka i 47 głęboka bez przewijaka, waga 30-40 kg. Upc się podejmuje pod warunkiem zabezpieczenia jej na palecie, pan w Chabrze bardzoo miły pomógł mi technicznie to wszystko rozwiązać, ubezpieczenie przesyłki 2 PLN
a koszt dostawy na dzień następny to 63PLN +vat albo w parę dni 43PLN+Vat.
To wszystko ustaliłam wiszac na telefonie ostatnią godzinę i jestem absolutnie zdecydowana
dodatkowy fart mam z kolorem bo sosna jest wszedzie taka sama, pan powiedział że reszta kolorów różni się od Klupsia
)) a tak wsio bedzie perfecto. Ależ jestem szczesliwa

To wszystko ustaliłam wiszac na telefonie ostatnią godzinę i jestem absolutnie zdecydowana
dodatkowy fart mam z kolorem bo sosna jest wszedzie taka sama, pan powiedział że reszta kolorów różni się od Klupsia

jolka111
Sorga gratuluję, to kiedy przywożą komodę??
Za szeroka to nie jest, ale za to bardzo głęboka.Pewnie będzie pojemna. Zazdroszczę ci, ja nie będę miała osobnego pokoju dla dziecka i komoda będzie stała w salonie no i nie wiem czy kupować taką dziecięcą czy lepiej zwykłą sosnową (większość mebli mam w sośnie, ale chciałabym wymienić)
A ile w końcu pan zawołał za komodę??
Za szeroka to nie jest, ale za to bardzo głęboka.Pewnie będzie pojemna. Zazdroszczę ci, ja nie będę miała osobnego pokoju dla dziecka i komoda będzie stała w salonie no i nie wiem czy kupować taką dziecięcą czy lepiej zwykłą sosnową (większość mebli mam w sośnie, ale chciałabym wymienić)
A ile w końcu pan zawołał za komodę??
Sorga cieszę się, że się udało!!! Właściciel to faktycznie bardzo miły pan - w ogóle, panuje tam aż dziwnie rodzinna atmosfera a obsługa jest fachowa i pomocna (nam się bardzo podobało) :-)
Czyli teraz czekasz na inny wzór? Jak już dotrze koniecznie napisz co myślisz o wykonaniu (i np. czy szuflady mają prowadnice) :-)
Szopka jak już jesteśmy przy tym sklepie - polecam biustonosze Amazonki (niefortunna nazwa firmy ;-) ) jeśli potrzebujesz. Są bardzo dobrze uszyte i świetnie się noszą
Czyli teraz czekasz na inny wzór? Jak już dotrze koniecznie napisz co myślisz o wykonaniu (i np. czy szuflady mają prowadnice) :-)
Szopka jak już jesteśmy przy tym sklepie - polecam biustonosze Amazonki (niefortunna nazwa firmy ;-) ) jeśli potrzebujesz. Są bardzo dobrze uszyte i świetnie się noszą

reklama
jolka111
Sorga mamy piękny mały domek z czterema lub pięcioma sypialniami (zależy jak się podzieli przestrzeń), ale niestety jeszcze do wykończenia. Narazie zajmujemy tylko parter, a tam dwie sypialnie i salon. Jeden pokój zajmuje junior, a drugi to nasza sypialnia. Oba nie za duże. Jakbym chciała cały kącik dla dziecka zrobić w sypialni, to musiałabym wystawić biurko do salonu :-( no a junior ma cały pokój zagospodarowany i sama już nie wiem co zrobić. Już wymieniliśmy łóżko na mniejsze, żeby chociaż łóżeczko się zmieściło na noc, a w ciągu dnia to wolę mieć dziecko bliżej siebie, czyli w salonie
Podziel się: