reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Szafa malucha

Kotek-ciuszki super, mi wpadly w oko te buciki :-) ale wszystko jest slodkie :-) Monia-brawo!!! Ja tez mam szafe wbudowana i narazie wszystko wisi na wieszaczkach-fajnie wygladaja takie krotkie ciuszki w ogromnej szafie, hehe ;-)

reklama
wiesz co IZKA?! ja kupilam takie wiszace polki i tam poukladalam malej ciuszki, slodko to wyglada. A w ogole to podoba mnie sie to ze tu jak cos kupisz to daja ci te malutkie wieszaki hihi Tylko ze ja juz na nie nie mam miejsca bo sie nimi zawale tyle juz ich mam:-)

Kotek ale ja nie mam az tyle rzeczy. Wiesz wszystko sama kupilam, nie dostalam siatek z ciuszkami po kolezankach ani nic. A szafy mam ogromne wiec jak to poukladalam to to prawie ze zniknelo i wydaje sie jakby tam malo co bylo:szok: . Ja tez ukladalam na polkach rozmiarami. Np na jednej polce same body i na samej gorze rozmiar newborn a coraz wieksze pod spodem i tak na kazdej polce ze wszystkim. Najlepiej wygladaja kocyki ladnie poskladane:tak:

Monia nie wiem czy mam najwięcej :-). Sama dokładnie nie wiem ile czego mam, chyba wszystkiego po trochu. To co dostałam leży w siatkach, to co kupiłam mam w szafie z moimi ciuchami, bo nie mam miejsca żeby to wszystko kłaść w jednym miejscu, więc wszędzie tego pełno. Jak pojade do Polski to wszystko popiorę i posegreguję i wtedy dokładnie będę wiedziała ile czego mam. Generalnie do 1 roczku chyba wszystko co potrzebne to mam. Acha jeszcze tylko muszę kupić baldachim i ochraniacz do łóżeczka, ale to juz w Polsce kupię.

JEZU TY JUZ MASZ WSZYSTKO CO POTRZEBNE DO ROCZKU???? To ja naprawde za murzynami jestem:-D :-D bo ja nawet nie wiem czy mam wszystko na poczatek:-D :-D

reklama
Tak ale ja mam większość od siostry, ona co prawda ma synka (ma 6 lat), ale te małe ciuszki to były w uniwersalnych kolorach i dla takiego maluszka się nadają. A tak jak my teraz miałybysmy kupować takie większe ciuszki to bez sensu, trzeba najpierw poznać dziecko, zobaczyc w jakich kolorkch bedzie mu do twarzy, co się dobrze nosi itd. Tak więc nic sie nie przejmuj jeszcze skompletujesz garderobę tak że w szafie miejsca nie bedzie, a z tego co pamietam szafę masz wielką;-).

Do góry