reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Szafa malucha

u kochasek, o takim czyms jeszcze nie slyszalam, musisz napisac ptrzepis jak to sie robi:tak: Ja jak jade na lunch to nic nie jem tylko laze po sklepach a jem w czasie przerw w pracy:-D I nie ma sprawy jak cos kupie to zaraz napisze a jak bede w domku to zrobie fotki i powklejam. jesli dzis znow bedziesz koczowac dlugo to moze jeszcze zdaze ci sie pochwalic zanim pojdziesz spac:-D :-) :tak:

reklama
Hehehe, "...a moze cos dokupie..." ja tez mam schize ze jakies body nie ma spodenek albo gatek do kompletu :-) Jesli chodzi o kocyki to kupilam 4 cienkie (takie prawie szmatki :-) ) beda sluzyc jako przescieradelka do wozka czy fotelika. No i 2 grube takie miluskie w dotyku do przykrycia, a w praniu wyjdzie do czego beda sluzyc :-)
Z tym fotelikiem to tak podejrzewalam, ze musi byc ale mialam watpliwosci ze wzgledu na to ze on jest pod katem!A myslalam ze noworodek musi miec koniecznie plasko.

izka ostatnio właśnie czytałam na temat fotelików gdzieś w sieci i były tam słowa jakiegoś ktosia, że często mamy zapominają w jakim ułożeniu przez te kilka m-cy dziecko było w brzuchu, więc ułożenie w foteliku nie jest złe, oby nie za długo.
monia może będę siedzieć... jeszcze nie wiem, a przepis ci podam jak chcesz

Kachasek-no racja, tylko w brzuszku u mamusi jest jak na basenie :-) A fotelik troche twardy. Ale skoro tak ma byc i jest to sprawdzone to okey :-) No to mamy kolejny punkt do listy z zakupami dla tatusia, na pewno sie ucieszy :-)

Dziewczyny ja nie wyrobie!!!!!!!!!!!!! Bylam w tym markecie i wydalam 30 dyszki znow!!:szok: No ale kupilam taka sukieneczke dla malej razem z "wbudowanymi" gaciami, spodenki krotkie takie na szelkach i dwa rozne body z krotkim rekawkiem i przescieradelko na przewijak zielone bo mi pasuje i czekalam az takie znajde. mam juz biale ale dwa musza byc na zmiane:-p . Jezu musze to jakos przemycic do domku bo mnie maz zamorduje:laugh2:

Izka wlasnie te foteliki sa jak najbardziej wskazane dlatego ze tak jak kochasek pisze dzidiza cale 9 miesiecy w takiej pozycji "na fasolke" byla. Poza tym to o wiele bezpieczniejsza pozycja niz na plasko poniewaz jak sie dziecku uleje czy cos to sie nie zadlawi!
Izka a ty kupowalas te kocyki "revieving blankets"? Bo ja takich kupilam 3 paczki a w paczce po 4 albo 5 wiec tych mam sporo:-D One wlasnie sa fajne by je wlozyc pod dziecko we wozek czy nosidelko bo jak mu sie uleje to nie zapapra od razu wozka. Poza tym one sa takie cieniutkie i przewiewne i przydadza sie do duzo rzeczy.

Jezu musze to jakos przemycic do domku bo mnie maz zamorduje:laugh2:
może nie będzie tak źle:-D a jak to moja teściowa powiedziała, jak powiedziałam, że mąż mnie zabije: teraz nie, bo nie będzie dzidzi, potem nie, bo ktoś musi wychować, a później to już mu się nie będzie opłacało;-)

reklama
kochasek odczytam z domku bo juz czas sie zwijac wiec musze wylaczyc kompa, to narazinek i jak nie ebdziesz spac to do "zobaczenia" za jakas godzinke:-)

Do góry