reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Szafa malucha

Siwucha świetny ten fotel - dzięki że go pokazałaś! Właśnie takie były na szkole rodzenia - zakochałam się w nim :-)
Powiedz tylko, jak sprawdza się powłoczka - sztuczna skóra? Czy to coś takiego, co przykleja się, jeśli usiądziesz w krótkich spodenkach? Bo te w szkole właśnie takie były i wszystko ok do momentu lekkiego spocenia się... No a latem będą upały...

reklama
Luka
ciuszki urocze. Skarpetunie rozpoznaje - to H&M. Też sobie na nie ostrze zęby tylko nie wiem jaki rozmiar wybrać, bo niunia chyba stópki po tacie odziedziczy :-D
A te body to z jakiej firmy? Super bo kopertowe. Ja raczej tylko takie staram się kupować.

Dziewczyny ale cudenka kupujecie....:-):tak::tak::tak::tak:Slicznosci normalnie...
A taki fotel to sama teraz nawet bym chciala miec tylko nie bardzo gdzie go postawic...:eek:

A taki fotel to sama teraz nawet bym chciala miec tylko nie bardzo gdzie go postawic...:eek:
ja o takim od dawna marzę, ale wcześniej nie było miejsca, teraz jak miejsce jest, mąż się trochę krzywi, że chcę taki fotel:baffled: nie podoba mu się ani fotel, ani cena. chyba w nim nie siedział, jak będziemy na szkole rodznia to chyba go zmuszę, żeby usiadł:tak:

Efilo body kupił mój mąż jak był ostatnio w Niemczech. Firma Kik.
U nas upolowanie kopertowego graniczy z cudem - niestety...
A skarpetunie kupiłam w rozmiarze najmniejszym jaki był - mam nadzieję, że będą dobre :-)

oglądałam te body w kik'u, ale czasu i kasy wystarczyło mi tylko na oglądanie (poszłam w zasadzie pooglądać bez kasy, a potem już nie było czasu na zakupy:-() ale jak dzidziuś już będzie z nami, to zamierzam się wybrać do Niemiec i wtedy już będę kupować nie trafiając, czy coś przypadkiem nie okaże się za małe...:tak:

w kik'u mam kupionych kilka swoich ciuchów i jestem zadowolona:tak: a jak już będę z maluszkiem, to nie pójdę tylko oglądać, a potem żałować.

reklama
Boze dziewczyny jakie wszystko super! Ta wiklinowa komoda przesliczna, ja nie lubie wikliny ale ta jest SUPER!!!! A te ciuszki (chyba Luki czy Olli) na wyjscie ze szpitala przepiekne! W tych skarpetusiach z H&M sie zakochalam, musze powiedziec rodzince by mi je przyslala:-D Dziewczyny rewelacja, coraz ladniejsze ciuszki kupujecie!

Do góry