reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Szafa malucha

reklama
Ja kupilam jeszcze cos takiego mam nadzieje ze sie przyda :-). To jest waleczek aby dzidzius lezal na boczku:-)

Pycia ciekawy ten wałeczek, a jak ma leżeć w nim dzidzia?

Iza ja za to jestem praktyczna i wybrałabym łóżeczko, chociaż ta kołyska jest śliczna :-D.

kupilam w sklepie i zaplacilam 25 zl a dzieciatko lezy na boczku pleckami jest oparte o jeden waleczek a brzuszkiem o drugi jak powiekszysz zdjecie to cos tam widac, trzeba sie przyjzec

Ten z misiem jest sliczny ale na allegro kosztuje prawie 130 zł a wydaje mi sie ze sluzy do tego samego:-)

reklama
ja jeszcze planuje kupic czerwona kokardke do wozka slyszalam ze sa juz gotowe ale niestety nie moge znalezc moze wy juz macie badz planujecie kupic jak tak to czy mozecie pochwalic sie fotka :-), wiem ze to przesad ale ja kupie a jak nie to zrobie sama :-)

Do góry