reklama
Kotek07
mamy czerwcowe 2007
Kachasek super to zrobiłaś, zdolna jesteś ja bym w życiu czegoś takiego nie uszyła.
anni
Fanka BB :)
Kachasku - kapitalne!!! jak to zrobilas? Sliczne! Gratulacje

Dziewczynki ja z calkiem innej beczki wiecie ze ja nie kupilam zadnej rzeczy w rozmiarze 56 :-) ale jak sie okarze ze maluch jest taki malutki to sklep dla dzieci mam pod domem wiec ktos pojdzie i cos kupi, ale rozmiar 62 wydaje mi sie ze bedzie dobry przynajmniej co niektore rzeczy bo sa naprawde malutkie :-)
Pycia słuszne podejście, zwłaszcza że twoja dzidzia zapowiada się na sporego dzieciaczka. Ja z rzeczy na 56 mam tylko 4 sztuki, a jak będzie zapotrzebowanie na więcej to mąż będzie miał frajdę że może kupić coś samodzielnie ;-)
Kachasku podziwiam cię za pomysłowość i cierpliwość do szycia :-)
Monika77 7 czerwiec
Fanka BB :)
Kachasek, świetna robota - gratuluję:-). Twój worek niczym nie różni się od tego z Drewexu
Kurcze, jakie tu talenty widzę :-) Ja to nawet sama nic porządnego nie potrafię kupić
wczoraj kupiłam dla malucha pościel do łóżeczka i ochraniacz miał być ze zdejmowanym pokrowcem do prania (zeby razem z gąbką nie prać), tak sprzedawczyni zachwalała a w domu jak wyciągnęłam nowy zakup żeby męzusiowi pokazać to się okazało że wszystko pozaszywane na amen i nic się nie zdejmuje do prania :-( w poniedziałek musze isc do sklepu i dowiedziec sie o co chodzi, czy jakas mi sie trefna partia tej poscieli trafiła czy co? bo w sklepie jak oglądałam rozłożoną na wystawie to była ok....ech.....
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
Kachasku fajniutkie
zdolniacha z Ciebie:-):-):-)
co do prania i prasowania,czoraj wypralam wszystkie rzeczy niuni te na pierwszy rzut,i dobrze ze zrobilam :-)o wlasnie wczoraj bo od dzis leje,a tak to wszystko ladnie wyschlo i czeka na uprasowanie

co do prania i prasowania,czoraj wypralam wszystkie rzeczy niuni te na pierwszy rzut,i dobrze ze zrobilam :-)o wlasnie wczoraj bo od dzis leje,a tak to wszystko ladnie wyschlo i czeka na uprasowanie

Kachasek, normalnie czapki z głów!!! Podziwiam. Ja nie umiem szyć, umiem robić na drutach, ale mój zapał jest taki, że jeden sweter parę lat robię (tzn. zrobię część i napad mi mija na parę lat, aż do następnego razu). A poza tym przy dziecku drutami machać to za duże ryzyko że się po prostu nadzieje.:-(
Ja sobie kupiłam przybornik na łóżeczko - ten z kieszonkami i wczoraj przyszedł. A poza tym stwierdziłam, że przy łóżeczku postawię sobie taki niby regalik plastikowy z 4 pojemniczkami, to będę mieć na rzeczy podręczne.
Jak mi psiapsiła zwróci aparat to cyknę parę zdjątek rzeczy które kupiłam i załączę.
Ja sobie kupiłam przybornik na łóżeczko - ten z kieszonkami i wczoraj przyszedł. A poza tym stwierdziłam, że przy łóżeczku postawię sobie taki niby regalik plastikowy z 4 pojemniczkami, to będę mieć na rzeczy podręczne.
Jak mi psiapsiła zwróci aparat to cyknę parę zdjątek rzeczy które kupiłam i załączę.

reklama
kachasek
matka-wariatka :)
dzięwczynki dziękuję za uznanie
anni zrobiłam tak - popatrzyłam na fotki, zmierzyłam złożone pieluszki, łóżeczko i zaczęłam ciąć materiał, w zasadzie na oko juz później. z marszczeniami przyznam się bez bicia - wszyłam po prostu taśmę do marszczenia firan
i zaszyłam w tej małej części, no i tak szyłam i szyłam, aż coś wyszło
o przyborniku też myślałam, ale nie wiem, czy mi z tego materiału jeszcze wyjdzie, jak uszyję, to wkleję fotki
ko mi nie martw się, będzie dobrze
ja mam ostatnio to samo, jakoś nie mam szczęścia do zakupów. gdzie kupowałaś pościel?

anni zrobiłam tak - popatrzyłam na fotki, zmierzyłam złożone pieluszki, łóżeczko i zaczęłam ciąć materiał, w zasadzie na oko juz później. z marszczeniami przyznam się bez bicia - wszyłam po prostu taśmę do marszczenia firan

o przyborniku też myślałam, ale nie wiem, czy mi z tego materiału jeszcze wyjdzie, jak uszyję, to wkleję fotki

ko mi nie martw się, będzie dobrze

Podziel się: