reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Szafa malucha

Esia u nas św. Mikołaj przychodzi w nocy z 5 na 6 grudnia i wkłada słodycze do butów (chyba nie brzmi to zachęcająco :zawstydzona/y::-D)

Blanes a jaka radocha jest jak ciocia przebiera się za gwiazdora i przychodzi z prezentami :-D:-D:-D dzieci zdają relacje kto jest grzeczny, a kto nie. Niegrzeczni dostają lanie pasem :szok::-D

reklama
Nie no chwila dziewczyny nie mylmy pojęć. Św. Mikołaj alias Dziadek Mróz to przychodzi 6 grudnia, a pod choinką prezenty daje Gwiazdor/ka :-D

Nie no chwila dziewczyny nie mylmy pojęć. Św. Mikołaj alias Dziadek Mróz to przychodzi 6 grudnia, a pod choinką prezenty daje Gwiazdor/ka :-D

Zgadzam się w całej rozciągłości wypowiedzi :-D:-D:-D

Ja swoje dzieci od małego uczę, że Mikołaj 6 grudnia, a na święta Gwiazdor :tak:

U nas gwiazdor to tylko connery czy inny cruise :-D

6 mikołaj a 24 aniołek (z aniołkiem to super sprawa bo dlugo w niego wierzylam - rodzice zamykali pokoj z choinką w ktorym na ten czas otwieralo sie okno - w ktoryms momencie podrzucano tam podarki. Nie można bylo za bardzo podgladac bo nikt nie chcial sploszyc aniolka. Nagle okazywalo sie ze aniolek juz byl i czmychnal przez okno. Pamietam ze zawsze probowalam go dostrzec i jak mi sie nie udawalo to czulam zal, ale bardzo krotkotrwaly bo przeciez pod choinką były prezenty. A u moich znajomych to wpadli rodzice na jeszcze bardziej uprawdopodobniający pomysł - tłukli bombke pod choinką i było na aniołka :-D)

wiem też że na śląsku 24 gdzieniegdzie przychodzi dzieciątko jezus

o gwiazdce też słyszałam

reklama
ojojoj ale świątecznie sie tu zrobiło;-)
u nas 6 grudnia Mikołaj, a 24 grudnia Gwiazdka i Mikołaj też jeszcze przychodzi

a co do mojego pytania to
Efilo, dzięki za ofertę ale nie będę zawracać Ci główki, też odwiedzę tesco może coś rzucą na święta, bo serio chyba od wakacji nie robili dostaw tych popularnych ciuszków
Blanes
early days na allegro tylko z krótkimi rękawkami, niestety...
właśnie problem polega na tym ze na allegro są same body z krótkimi rękawkami, a z długimi to tylko jakieś niemarkowe i wole nie ryzykować ich zakupu

H&M
jeszcze nie kupowałam, szczerze mówiąc to cena nie mała, ale skoro są lepszej jakości niż cherokee, to może się skuszę

Ok dzięki dziewczyny, idę polować na allegro

Do góry