reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Szafa malucha

A ja myślałam, że imienin ... ;-)
A wiecie jak dowiedział się mój starszy syn, o tym że "Mikołaj nie istnieje". Od Siostry na lekcji religii, która powiedziała dzieciom, żeby w te bujdy nie wierzyli, bo to cięzki grzech :wściekła/y: A powiem Wam, że on wtedy miał jeszcze ochotę w to wierzyć :-(​

reklama
Oj widzę dyskusja trwa :tak:

A ja z siostrą (mieszkającą aktualnie w Krakowie) doszłyśmy do wniosku, że Gwiazdka która rozdaje prezenty to pewnie żona naszego wielkopolskiego Gwiazdora :-D:-D:-D

Isztar, urocza siostra :confused::dry:. Ale ja nie wiem czy chcę żeby Maks zbyt długo wierzył w Mikołaja, chyba szybko go uświadomię, właśnie po to żeby go nie spotkało rozczarowanie z powodu jakiejś mało wrażliwej osoby.
p.s gratki za spostrzegawczość i przenikliwość umysłu ;-):-D:-D:-D.

Jolka, pewnie tak jest. Gwiazdy chodzą parami :-D i tańczą na lodzie... :eek:

efilo, to fajnie, że suma summarum się zgadzamy ;-), choć to pierwsze zdanie ścięło mi białko w oczach :-D

Ech, czlowiek kilka kropek wstawi i musi się z nich wytłumaczyć :-D

Tomek zrestartował sieć akurat jak wysyłałam mojego poprzedniego posta. Jak przywrócił połączenie to go wyslałam. Okazało się jednak że to drugi raz. Niestety sie nie dało go już usunąć więc go wyedytowałam i zmieniłam na kropki co by nie trzeba było czytac dwa razy tego samego :-)A tu masz Ci los - takie zamieszanie :-D

reklama
Emmila, no ba! Zawsze!;-) My tu z efilo klub wirtualnego gadacza, macacza i badacza im. św. Mikołaja zakładamy. Chcesz się zapisać? :-D

Do góry