reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Szafa malucha

Anielap w takim razie będzie ostra licytacja;-), bo ja też o niej myślę:tak:, a z tego co widziałam to jeszcze jedna osoba też licytuje:wściekła/y: A i pewnie w ostatnich sekundach też ktoś będzie. Chyba że pójdzie za "kup teraz":sorry2:, ale mam nadzieję że nie:dry: i taniej się kupi:tak:

reklama
Hej dziewczyny-własnie wczoraj chcialam napisac co do sandalkow, bo sie zastanawialam jakie kupic czy z usztywnona pietka czy nie ale widze kupujecie na pasku.

Dziewczyny ma pytanko. Chce kupić Natalii strój kąpielowy i nie wiem jaki będzie praaktyczniejszy dwu- czy jedno częściowy. A jeśli jednoczęściowy to jaka ma być długość od ramiączek do kroku (jak mierzyłam to Nat ma około 42cm) . Osobiście bardziej podobają mi się dwu częściowe coś tego typu
NEXT _STRÓJ KĄPIELOWY __86 CM 12/ 18 MIES (636480925) - Aukcje internetowe Allegro
Kurcze nie wiem mam mętlik w głowie, proszę doradzcie:sorry2:

reklama
Do góry