Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witaj
m_1982 mamy mały problem, bo dziewczyny z grupy zamkniętej, w tym i ja, nie bardzo Cię kojarzą, nie mają zdania. Boimy sie szpiegów z szafki Możesz nam coś o sobie napisac i powiedzieć dlaczego chciałabyś z nami się calymi dniami w grupie nudzic?
ja mam prośbe do chcących wpaśc do nas na ploty na grupę zamknietą - zgłaszajcie sie na szafce do tych osób które tu widzicie i z któymi mialyscie kiedykolwiek kontakt i które was - najlepiej pozytywnie - kojarzą
Witam, wszystkie emigrantki szafkowe moj szafowy nick to lemonka30, tutaj jako BabyB haha, no nic za glupote trzeba płacić.
Rycząca 30, mama 2 ccudownych dzieciaków, emigrantka nieststy nie tylko szafkowa. Zaznaczam, że pragnę do Was dołączyć, żeby na luzaku i bez ciśnien pogadać nie tylko o kupkach i słoiczkach haha, ale tez o pierdach i trudach i znojach dnia codziennego, nie tylko z perspektywy matki, ale także zwyczajnej, szczerej babki.
Pozdrawiam serdecznie i obiecuję, słowo harcerki nie będę węszyć