reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Szał zakupów, czyli co kupiłyśmy dla siebie i naszych maluszków!

confi - super zakupki... podusia rewelka... z pewnoscia sie przyda... tez taka chcialam ale nie moglam tu nigdzie jej znalesc... moze jeszcze mi sie uda...

reklama
Confi- no wlasnie to jest wynajmowane mieszkanie i nie mamy tu za duzo mebli, jedyne co moje to ta polka na kosmetyki i lozeczko:-p ale w PL nie bedzie mial wiecej rzeczy.Dzieki za mily komentarz i ciesze sie ze ci sie podoba

Ja podusi nie kupowalam, bo sama spie na plasko i czytalam gdzies ze malym niemowlaczka nie wolno spac na podusi i lepiej na plasko.
fajnie to urządziliście :)

a jeśli chodzi o podusię to zwykłej faktycznie nie można ale klin jest doskonały dla niemowlaczków bo nie podpiera tylko główki a unosi ciałko pod bezpiecznym kątem co jest korzystne przy ulewaniu ;-)
malec się nie zaksztusi mlekiem a nie ma możliwości by twarzyczka mu się w to zapadła bo ta podusia jest z elastycznej gąbki...
ja ja kupiłam bo sama jako dziecko strasznie ulewałam i jeśli coś mały po mnie odziedziczy to przynajmniej mu to ułatwię :tak:

confi - super zakupki... podusia rewelka... z pewnoscia sie przyda... tez taka chcialam ale nie moglam tu nigdzie jej znalesc... moze jeszcze mi sie uda...
jak nie znajdziesz to mogę Ci taką kupić i wysłac...
daj znać jak nie znajdziesz...u nas w Akpolu takie podusie sa po 25 złotych a paczka do UK kosztuje 56 złotych...

confi - dziekuje slicznie... nie chce zawracac ci glowy... postaram sie jeszcze poszukac tu... ale jeszcze raz mocno dziekuje za troske... buzka...

:-)a to moje zakupki... wlasnie przyszla paczka... mi strasznie podoba sie krzeselko.... takie chcialam jest super moze byc na dole na gorze, lezace i w pozycji siedzacej... Firmy CHICCO.....

Załączniki

• mala szaleje 012.jpg
    mala szaleje 012.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 90
  • mala szaleje 013.jpg
    mala szaleje 013.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 106
  • mala szaleje 014.jpg
    mala szaleje 014.jpg
    31,7 KB · Wyświetleń: 88
  • mala szaleje 015.jpg
    mala szaleje 015.jpg
    29,7 KB · Wyświetleń: 91
  • mala szaleje 016.jpg
    mala szaleje 016.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 105
  • mala szaleje 017.jpg
    mala szaleje 017.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 103
hej
a tu moje pranko....jakis tendencyjny kolor sie przewija:)

Załączniki

• DSC_0779.jpg
    DSC_0779.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 118
  • DSC_0780.jpg
    DSC_0780.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 108
reklama
paula - rewelacyjne jest to krzesełko :))) ja też pewnie za jakiś czas będę się za podobnym rozglądała.

krystyna - u mnie kolorystyka na suszarce wyglądała identycznie. Dlatego teraz strasznie się pilnuję w kupowaniu jakichkolwiek ciuszków - oczywiście ręce od razu się kierują w stronę różu, ale później dochodzi do rozsądku - i ostatnio stawiam na żółty, beżowy i zielony :)))

Do góry