reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Szał zakupów, czyli co kupiłyśmy dla siebie i naszych maluszków!

reklama
hehehe - ja też...wczoraj od razu zaczęłam przeszukiwać allegro za bananem, ale w sumie chyba na jabłuszko sie zdecydujemy - mojemu m bardziej sie spodobalo, no a Jaga duża dziewczynka, wiec banan mógłby byc dla zbyt "lichy":-D:-D:-D

Ankzoc...no ja pamietam ze pisalas jak Twojej niuni podobala sie lokomotywka ....a powiedz mi ile za nia zaplacilas......:confused:
A ta ostatnia zyrafka to ma klocki sensoryczne w zestawie...:confused:
Fajne prezenciki dostanie corcia.....:-)

Mamstud.....bananik to naprawde ulubiona zabawka moich dziewczyn....a zapomialam powiedziec ze wydaje takie odglosy jak sie nim potrzesie .....i dziewczyny uwielbiaja skorki bo one szeleszcza......:tak:

hehehe - ja też...wczoraj od razu zaczęłam przeszukiwać allegro za bananem, ale w sumie chyba na jabłuszko sie zdecydujemy - mojemu m bardziej sie spodobalo, no a Jaga duża dziewczynka, wiec banan mógłby byc dla zbyt "lichy":-D:-D:-D

Agus....fakt Jagodka duza dziewczynka ale jesli tak moge cos zasugerowac to jezeli rozpatrujesz to pod takim katem to polecam pomarancze....w niej jest wiecej bajerow....:-):-):-) i jest wieksza niz jabluszko....

Załączniki

• DSC02046.jpg
    DSC02046.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 51
  • DSC02047.jpg
    DSC02047.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 54
  • DSC02048.jpg
    DSC02048.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 50
  • DSC02049.jpg
    DSC02049.jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 51
aga km, mamstu TINY LOVE MÓJ PIERWSZY OWOC 3 WZORY DO WYBORU (801566939) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
TINY LOVE MÓJ PIERWSZY OWOC BANAN BANANOWA ANNA (798862868) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

jola466- zabawki bede miala w tym tygodniu, ale za pociag 140 zł , tylko ze te zabawki sprowadza mojej kuzynki, kolezanki maz z zagranicy, sa nowe w opakowaniach tylko tyle ze sa po angielsku piosenki isntrukcje itd. Zyrafa ma klocki sesnoryczne a ten garnuszek kule sensoryczne
http://www.fisher-price.com/pl/infanttoys/product.asp?s=buroll&id=37868
http://www.fisher-price.com/pl/infanttoys/product.asp?s=bupeek&id=37834

Chciałam was zapytać jakie polecacie krzesełka do karmienia.
Moja koleżanka urodziła i wraz z 3-ką znjaomych zbieramy sie na prezent dla niej.
Ja zaproponowałam właśnie krzesełko, bo wiadomo wcześniej czy później się przyda, a wiem że nie ma krzesełka, a ciuszków i innych pierdułek ma pod dostatniem dla noworodka.
Jako że ja mam małe dziecko, więc zaangażowano mnie do szukania(najlepiej sie znam;-)) tylko że ja nie wiem jakie kupić.
Budżet mamy ograniczony - 300zł.

krzesełko powinno mieć;
-regulowane oparcie
-zmianę wysokości siedziska
-dwie tacki
-pegulowany podnózek
-plastikowe
-4 kołka ewentualnie 2

Ostatnia edycja:
reklama
jolu mata do kąpieli rewelacyjna! Szczególnie w Twoim przypadku :-) inne zabaweczki też super. A ja jutro kupię banana :-)

Do góry