reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Szał zakupów, czyli co kupiłyśmy dla siebie i naszych maluszków!

reklama
Witam Drogie Mamy. :-)
Bardzo podoba mi się ten wątek! Ja swojemu synkowi ostatnio kupiłam super ciuszki na ciuszki-bobas.pl strasznie fajny sklepik.
Polecam! :) :tak::tak::tak:
takie ciuchy to ja ostatnio za darmochę oddałam bo wstyd byłoby mi coś takiego sprzedawać...jak juz spamujesz to przyjdź z czymś konkretnym...:confused2:

zobaczcie co kupiłam Gabie, a miałam nic nie kupować...:-) To tylko dwie z wieelu rzeczy :-)

Załączniki

• bodziak.jpg
    bodziak.jpg
    6,7 KB · Wyświetleń: 159
  • tunika.jpg
    tunika.jpg
    8,6 KB · Wyświetleń: 157
no dobra - wstawiam to co dostala Jaga od mojej koleżanki, no i wczorajsze zakupki w Mariquita

Załączniki

• DSC02931.jpg
    DSC02931.jpg
    35 KB · Wyświetleń: 88
  • DSC02933.jpg
    DSC02933.jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 73
  • DSC02934.jpg
    DSC02934.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 66
  • DSC02935.jpg
    DSC02935.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 67
  • DSC02938.jpg
    DSC02938.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 67
  • DSC02937.jpg
    DSC02937.jpg
    34,6 KB · Wyświetleń: 64
  • DSC02939.jpg
    DSC02939.jpg
    16,5 KB · Wyświetleń: 63
  • DSC02942.jpg
    DSC02942.jpg
    42,8 KB · Wyświetleń: 69
  • DSC02943.jpg
    DSC02943.jpg
    51 KB · Wyświetleń: 66
  • DSC02944.jpg
    DSC02944.jpg
    39,6 KB · Wyświetleń: 63
aga
ślicznośći
skarpetki super, wszystkie bez wyjątku :tak: Dlaczego po dwie sztuki rajstopek? :eek:
Ale najlepszy jest żakiecik :-) Będzie z Jagodzianki dameska :tak:
Koszula Mariquity ekstra

aga
ślicznośći
skarpetki super, wszystkie bez wyjątku :tak: Dlaczego po dwie sztuki rajstopek? :eek:

zacznę od tego, że w ogóle nie znalam marki Mariquity (Mariquita zastapila u nas Hot Oil) - poznałam na poczatku grudnia - mają tam naprawdę fajne ciuszki i dodatki, a ceny takie jak w innych sklepach typu H&M, Reserved, itp...

dlaczego po dwie pary?? bo to są dwie różne rozmiarowki (np. 80/86 i 92/98 a nawet kupiłam rajstopki na ponad 100 cm) - wykorzystałam promocję :tak::-D:-D:-D szczegolnie podobają mi się te brazowe, albo białe z rożowymi tulipanami...no i różowe skarpetki... :-D:-D:-D

reklama
Do góry