reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Szał zakupów, czyli co kupiłyśmy dla siebie i naszych maluszków!

ankzoc- swietne te rzeczy... a lampke mam identyczna z Ikea... wczoraj kupilam i do tego baldachim rozowy.... sliczna posciel gdzie kupilas????

slonkoonline- fajne ciuszki i gadzety....

reklama
a ten ostatni różowy bodziak (z biedronką) wygląda jakby był z kompletu do pościeli Feretti, :rofl2: obrazek poniżej
Sluszna uwaga, kolejny fakt przemawiajacy za ta posciela :tak: Tylko jeszcze z tym poczekam do nastepnego USG, zeby nie bylo, ze cos jednak wyroslo... Posciel jest bardzo dobrej jakosci i wogole wyjatkowy wyglad ma. Jesli bedzie cienko z kasa to napewno na Allegro kupie cos po porodzie, jak dostane kase z ubezpieczenia. :-D
Ide ukladac ciuszki do komody. Wczesniej mezowi pomoge drzwiczki ustawic, jak "Bog przykazal", bo cos sie pierdaczy.

no no szalejecie mamuśki :D
ankzoc cudowna ta pościel , no i w ogóle wszystko :D
słonkoonline śliczne ciuszki i fajna komoda ;)
my jedziemy po meble prawdopodobnie jutro, jak starczy czasu

dziewczyny gdzie w biedronce wy kupujecie te wszystkie ciuszki??? W takiej BIEDRONCE gdzie są niskie ceny? :p
Kurde co ja się nachodziłam ....u nas nigdzie w Biedronce nie ma ciuszków... pomóżcie :p

Confi... ja z uwagi na łącze zawodowe mam wtyczki gdzie są ciuszki :) Co do kompletu tego co ma tez imagination to byly jakis tydzien, dwa temu we wszystkich biedronkach Polski.
Polecam sobie zagladac na strone www.biedronka.pl i w zakladce oferta mozna patrzec co akurat jest.
Te bodziaki to juz byly po przecenie, dluzszy czas zalegaly juz rozkompletowane w Biedronce na Trakcie Brzeskim (Wa-wa) A ja sobie poszlam, dobralam co trzeba i kupilam :D
Jak cos bedzie dla bobasow to napewno bede Was informowac. Wiem, ze co roku na wiosne jest akcja/promocja ze jest caly asortyment dla dzidziusiow wprowadzany: ciuszki, kosmetyki, smoczki, butelki, kocyk, poduszki... no cuda na kiju. Wtedy napewno dam Wam znac! Sama nie moge sie juz doczekac. Bo rzeczy sa naprawde dobrej jakosci, a za smieszne pieniadze. Pamietam, ze zestaw grzebyk i szczotka, czy butelki, kompler sliniaczkow byly po 4,99zl.

słonkoonline dzięki kochana :) ja mieszkam w trójmieście więc do Wawki mi nie po drodze,ale bede pilnie śledzić co rzucają do Biedronki...może jeszcze cos upoluję bo na razie brki mam tylko w kaftanikach...ewentualnie śposzkach....no i ze dwie , trzy czapeczki by się przydały...

A to moje ostatnie zakupy:

Załączniki

• P3110741.jpg
    P3110741.jpg
    28,3 KB · Wyświetleń: 38
  • P3110742.jpg
    P3110742.jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 35
  • P3110743.jpg
    P3110743.jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 38
  • P3110744.jpg
    P3110744.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 39
  • P3110746.jpg
    P3110746.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 40
marzena- to tak jak ja ja tez wcisnelam hahah i prezentuje sie o wiele lepiej :p, jednak co my kobiety nie zrobimy zeby bylo ladnie i estetycznie :p
Dokładnie. A jak prześcieradło się założy to wydaje mi się, że będzie jeszcze lepiej wyglądało.

Ja pościeli jeszcze nie ubrałam (tylko ochraniacz na próbę wcisnęłam), ale wstawiam zdjęcie z kolorkiem jaki wybrałam.

Załączniki

• P3110747.jpg
    P3110747.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 33
reklama
marzena80- ja tez tylko przymierzalam ochraniacz, i w sumie sprobowalam wlasnie go tak wciskac i wyglada duzo lepiej :), sliczne ciuszki :)

paula- to jest pościel firmy feretti a model princess pink, kupilam ja w gdańsku i za 6 elementów (koldra, poduszka, ochraniacz i poszewki oraz przescieradlo ) zaplacilam 265 zł, ale sprzedaja je na allegro i w roznych sklepach internetowych

Do góry