slonkoonline
Mama Juleczki
Tez bym chciala musiec:-)
A u nas wieje pustką...Zofik wlasnie wyrasta z 68 cm a wiekszych ciuchów nigdy nie kupowalam...wiec teraz "musze"zaszalec

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tez bym chciala musiec:-)
A u nas wieje pustką...Zofik wlasnie wyrasta z 68 cm a wiekszych ciuchów nigdy nie kupowalam...wiec teraz "musze"zaszalec
moniqsan najbardziej podoba mi sie ten komplecik z Zary
Jejku zeby moj maz choc raz zaszalal na zakupach dla mnie i dzieci marzenie;-)
jolu
widzę że mamy podobnych mężów. Mój reaguje identycznie
Jak łaziliśmy ostatnio z tą moją siostrą po galeriach handlowych, to kazał mi kupować wszystko czego dotknęłam i powiedziałam "fajne". Ja oczywiście zachowałam" głowę na karku". Fakt że dawno nie byliśmy na wspólnych zakupach ... Bo supermarkety (słoiczki, pieluchy itp) się nie liczą
A Twoje zakupki fajne, pokaż to jeszcze na żywo jak przyjdzie, ok?
Zawsze zastanawiałam się jak takie maleńkie dzieci z nieproporconalnymi nóżkami wyglądają w leginsach. Będę się miała szansę dowiedzieć, bo chyba te ostatnie to leginsy, tak?
No bo takie już 3-4 letnie dziewczynki wyglądają uroczo. Jak już ich udka przestaną wyglądać jak przerośnięte rogaliki![]()