reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

Chciałabym wygrać w totka i poszaleć w sklepach dla maluchów :-) Jak patrzę na fotki takich cudnych rzeczy to chce mi się lecieć do sklepu :-D

reklama
a ja wczoraj ukladalam malemu ciuszki i szafeczki przygotowywalam :-)

Załączniki

• DSC01640_zmniejszacz-pl_3024.jpg
    DSC01640_zmniejszacz-pl_3024.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 75
  • DSC01642_zmniejszacz-pl_4681.jpg
    DSC01642_zmniejszacz-pl_4681.jpg
    30,9 KB · Wyświetleń: 78
a ja wczoraj ukladalam malemu ciuszki i szafeczki przygotowywalam :-)

śliczne:-) Najfajniesze są te kombinezonki, nie?;-)

Ja jeszcze nie mam oddzielnej szafki dla małej i chyba nie będę miała, bo nie wiem, gdzie byśmy ją ostawili. Teraz wydzieliłam jej półeczkę w mojej szafie. I tak śmiesznie to wygląda: moje ciuchy skłębione gdzieś i powciskane, bo się nie mieszczą, a śpioszki poprasowane i poukładane na mega wielkiej przestrzeni
;-)

a w tym Pepco byłaś????? powiedz wrazie czego czy warto sie tam zabrać....bo mi powoli siły opadają na te bieganie po mieście:sorry::sorry::sorry::sorry: słyszalam też że mamy fajny lumpeks na św. Marcinie ide tam z mama w czwartek...ale nie taki mały śmierdzący proszkiem na mole, tylko konkretny, ciuchy z zagranicy i w ogóle wypas:-D:-D:-D

Sliczne ciuszki! Ja tez musze zakupic jakas sukienke bo sama sie dziwie ze jeszcze tego nie zrobilam.
Ostatnio kupilam malej takie butki Women&#39;s & Men&#39;s Clothes: Plus Size, Maternity, Baby & Kid&#39;s Clothing | Old Navy

Ja narazie ciuszki trzymam u malego w szafie. Jak kupimy mu lozko w ten weekend to przeniose lozeczko do malej do pokoju i wtedy zrobie tam porzadek w szafie, musze meza ciuchy przeniesc do innej szafy. Wogule mam zaplanowane mega sprzatanie w piatek :-) I lekkie przemeblowanie u michalka i u malej w pokoju. I juz sie nie moge doczekac.

reklama
Do góry