reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

akurat temat dla mnie. Bylam dzis w sklepie z wozkami, poprzymierzalam sie do nich... Nie pasuja mi w wiekszosci. Te kolka, nie dosc ze w wielu nie sa pompowane ( piankowych nigdy nie kupie) to jescze male - a przypominam ze mamy zimowe dzieci i z wozkami bedziemy po niezbyt prostym podlozu jezdzic ( bedzie ciezko prowadzic!) Ja zebralam informacje od mam ktore juz dosiwadczenia z wozkami mialy i wlasnie nie polecaja niczego z malymi kolami, szczegolnie na zime.Tym bardziej z niepompowanymi tylko piankowymi, bo chocbys miala amortyzacje to i tak dziecko bedzie latac na wszyytkie strony i kolka na betonie beda hałasowac.. Ja juz wybralam wozek. Nie jest tani, ale mam pewnosc ze jak bede chciala go sprzedac to pojdzie szybko i to za niemala cene, bo te wozki maja wziecie. wole w niego zainwestowac, skoro wszyscy go chwala, sama nawet go probowalam w sklepie ( jest niesamowicie wygodny w prowadzeniu). Innego juz nie chce, nie oplaca sie mi to. Kupie wozek za 2000 tys nowy i sprzedam za 700 zl. Nie kalkuluje mi sie to.

reklama
Ja wiem czego szukam i niestety nie ma idealnego.
Chcę żeby miał skrętne koła, dosyć duże, ale nie pompowane, musi być lekki, oczywiście wielofunkcyjny i jeszcze musi zajmować mało miejsca po złożeniu. W związku z tym wszystkie X-landery odpadają i zostaje mi mały wybór.
Aha jeszcze nie chcę żeby miał podwójne koła bo po śniegu nie będzie można jeździć...

Co do Graco to miałam dla Lolka spacerówkę i uważam że była rewelacyjna !

Na ten moment mój numer 1 to Chicco CHICCO WOZEK TRIO TOUR 4 GONDOLA AUTO FIX + GRATIS (713795570) - Aukcje internetowe Allegro
Wózek planowałam kupić w styczniu (liczę na wyprzedaż z 2009 roku :-p) ale jak trafię okazję to nie odmówię :-)

Jedna już mi przeleciała przed nosem :-(

Ja wiem czego szukam i niestety nie ma idealnego.
Chcę żeby miał skrętne koła, dosyć duże, ale nie pompowane, musi być lekki, oczywiście wielofunkcyjny i jeszcze musi zajmować mało miejsca po złożeniu. W związku z tym wszystkie X-landery odpadają i zostaje mi mały wybór.
Aha jeszcze nie chcę żeby miał podwójne koła bo po śniegu nie będzie można jeździć...

Co do Graco to miałam dla Lolka spacerówkę i uważam że była rewelacyjna !

Na ten moment mój numer 1 to Chicco CHICCO WOZEK TRIO TOUR 4 GONDOLA AUTO FIX + GRATIS (713795570) - Aukcje internetowe Allegro
Wózek planowałam kupić w styczniu (liczę na wyprzedaż z 2009 roku :-p) ale jak trafię okazję to nie odmówię :-)

Jedna już mi przeleciała przed nosem :-(
Ja też jestem pod urokiem CHICCO wózków:tak: Tylko zdecyduję się na model za 1200zl bo próbowałam w sklepie i rewelacja;-):-)

Te BabyActiv też sprawdzałam w sklepie i kurde wózek za 900 zł, a jeździ cud, miód :-p Kręciłam sobie nim w miejscu jedną ręką hehehe tylko muszę się do tych kółek przekonać ! ale widziałam już na allegro,że te małe teraz też robią pompowane więc może jak będą ciut większe wtedy to mnie urzekną :):-)

Zgadza się, Prowadzi się bezbłędnie :tak: Ja oglądałam dziś na Allegro aukcję i facet pisze, że te małe rzeczywiście można zamienić na duże pompowane :) Może i ja się zdecyduję na te większe- jak będę odbierać wózeczek z naszego sklepu (początek listopada) to zapytam czy można osobno je dokupić :-)

A dla zainteresowanych polecam link do aukcji- tam można sobie poczytać o wózeczku :tak: Ale i tak najważniejsze to go wypróbować.
JET PICASSO BABYACTIVE + FOTELIK+GRATIS! 3w1! (725496897) - Aukcje internetowe Allegro

To ja swoim Graco jedną ręką prowadziłam w zimę po śniegu. W mojej ocenie czadowy był - niestety mi go ukradł jakiś łobuz...:wściekła/y:

Załączniki

• 09120039.jpg
    09120039.jpg
    35,3 KB · Wyświetleń: 47
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry