reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

Dziekuje za wszelkie opinie:-)
Z tymi kolkami to sie tez zastanawialam:eek:ale okazalo sie ze wozek fajnie sie prowadzi i kolka mozna dodatkowo zablokowac:tak:
Dzisiaj jade ogladac kolyske dla mojej malej:-) uzywana ale zadbana podobno i w fajnej cenie. Jak tylko zakupie to wstawie fote;-)

reklama
Dzisiaj jade ogladac kolyske dla mojej malej:-) uzywana ale zadbana podobno i w fajnej cenie. Jak tylko zakupie to wstawie fote;-)

Super, czekamy na zdjęcia i opinie :-)
Sama zastanawiam się nad kołyską, tyle, że na kołyskę i łóżeczko mam mało miejsca, więc muszę się zdecydować na jedno.

Kalemeon- a nie mozesz miec kolyski u was w sypialni a lozeczka u malej w pokoju?

Co do tego wozka i malych kolek z przodu to wogule nie ma nic do stabilnosci wozka. Ja mam taki wozek po malym Świat Dziecka :: Wózek Infinity firmy Hauck Group ESPRIT kolor Classic tylko inny kolor i jest naprawde fajny bardzo lekko sie prowadzi. Mam jeszcze dwa inne wozki z normalnymi kolkami i ten z mniejszymi z przodu duzo lepjej sie prowadzi.

No wlasnie jak bylam w sklepie to tez odnioslam takie wrazenie jak Dusia:tak:Ale sie ciesze, ze mi tak fajnie pomagacie bo juz stracilam nadzieje, ze wogole jakis wozek kupie:szok::-)
Kalemeon na poczatku nie bylam za kolyska ale poczytalam troche i sa plusy jesli chodzi o dzidzie. Zreszta kolyska wystarcza do 6mca i pozniej do lozeczka:-)Wiec na poczatku raczej nie bede rozkladac go.

Jestem spowrotem :-) Oto kolyska;-)
img1067v.jpg

img1066v.jpg

Jestem happy:rofl2::-)

Jestem spowrotem :-) Oto kolyska;-)
img1067v.jpg

img1066v.jpg

Jestem happy:rofl2::-)

Piękna:tak: A najładniejsza będzie z lokatorką:-D

My też dziś byliśmy oglądać łóżeczka, niestety te, które mi się podobały są zbyt drogie... Trzeba będzie znaleźć tańsze....
A co do wózka, to powiedzcie co myślicie o takim wózeczku...
Fyn 4 DS Freeline

Bardzo lekki jak na wielofunkcyjny z pompowanymi kołami. Super! A jaki kolor wybierasz?

:-)Aninaka masz racje, tylko jej tam brakuje:tak::-)Dzieki
Rudaania bardzo fajny ten wozio:tak:Fajnie, ze mozna obrocic spacerowke w str. mamy:tak:bo ja jak sie zdecyduje na ten ktory pokazalam to takiej mozliwosci nie mam:-(Swietnie wygladaja kola:-)

Aaa, i kolorek niebieski mi sie podoba osobiscie:-)

reklama
Monikasia super ta kołyska!! ja może przy następnym dziecku sobie fundnę, teraz nie mamy nawet na to miejsca...

a wózek może być, chociaż ja lubię klasyczne, z równymi kółkami, ale słyszałam dobre opinie o Fyn:tak:

Do góry