Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
no i jestem troche w kropce ... zakladalam teraz szczepic dziecko na rotawirusy a nasza pani doktor mowi ze wazniejsze sa pneumokoki ... i znowu nie wiem co zrobic ...

my sie wczoraj zaszczepilismy
na rota koszt 300zł
i skojarzona 200 zł
pneumokoki moze po roku moze po dwoch latach![]()
u mnie ostatnio jak byla połozna to mowiła w ktorej aptece jest najtaniej i koszt 5 w 1 jest okolo 100 zł a 6 w 1 okolo 160 zł.Nam lekarz polecił na pneum. bo ponoć najlepiej chronią przed chorobami które często występują i są groźne do 2 roku życia!
Taka jest opinia naszego lekarza....ale pamiętam że jak z Hanią byliśmy raz prywatnie u ordynatorki szpitala to też zalecała szczepić na pneumo.![]()
wiec za ciepło dzis nie bedzie i nawet pzrejscie z samochodu do przychodni przy takim mrozie niewskazane, wiec szczepienie bedzie we wtorek.szczerze-mieliśmy z mężem kupować skojarzoną szczepionkę ale szwagierka przekonała nas żeby pierwszy raz zaszczepić normalnie i zobaczyć jaka będzie reakcja a jak coś będzi nie tak to następnym razem kupić 6 w 1Do dziewczyn po szczepieniach pytanie mam .......
Jak Maluchy przechodzą te szczepienia ? nie samo kłucie ale potem .... czy odchorowywują ?

Do dziewczyn po szczepieniach pytanie mam .......
Jak Maluchy przechodzą te szczepienia ? nie samo kłucie ale potem .... czy odchorowywują ?
Do dziewczyn po szczepieniach pytanie mam .......