reklama

Szczepienia

ale to chyba nie chodzi tylko o cycusiowe dzieci
to jest taki etap wzrostowy i butelkowe tez sie moga budzic

SUSU moze zapodaj JEJ tera PRZECIE PARACETAMOL TEZ JEST PRZECIW BOLOWY
....KURKA ja bym dała ....

reklama
Nam po ostatnim szczepieniu kazano podawać profilaktycznie 2 razy dziennie paracetamol, więc podawałam :tak: I tak jak poprzednio mała po szczepieniu na pneumokoki dostała tej wysokiej, 3 dniowej gorączki, tak teraz zero - bardzo ładnie się zachowywała po szczepieniu. A miejsce po ukłuciu smarowałam Altacetem w żelu, tak doradziła pielęgniarka. Nie kupiłabym tego pewnie, ale akurat miałam w domu to posmarowałam.

no ja też juz po szczepieniu,tzn.Ala;).juz od rana byla jakaś niespokojna,jakby cos przeczuwała.miała 3 kłucia i płakala przy każdym,ale mamusia utulila i szybko się uspokajała.teraz śpi,ale czekam co będzie dalej,bo po porzednim szczepieniu budzila się kilka razy z takim histerycznym płaczem,biedulka;((.

u nas tym razem nie było objawów po szczepieniu az dziwne bo po pneumokokach zawsze miał wyższą temperature i grymasił a tym razem nic chyba wie ze to koniec

Jenni miala dwie szczepionki w jeden dzien i niestety z goraczka bidula sie meczyla w nocy ale musze ja pochwalic od 3 dni niemusze wstawac w nocy tylko gdzies miedzy 5 a 6 rano ,spi po 8 godzin :-) WKONCU

gratulacje dla dlugo spiacej Jenni!!!!!

LAilusia w nocy tez sie meczyla i choc nie miala goraczki, byla obolala, stekala i budzila sie chaba z 4 czy 5 razy. na szczescie obudzila sie rzeska i zdrowa i o szczepionce juz zapomniala. nastepna (tylko pneumokoki za 3 tygodnie...)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry