• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Szczepienie covid podczas KP

Vi89

Zaciekawiona BB
Dziewczyny czy szczepilyscie się karmiąc piersia? Ja trochę sie boje córeczka ma 5 tygodni. Rozważam Jonsona. Czy któraś z Was szczepiła się ta szczepionka podczas KP? Będę wdzięczna za wszelkie informacje :)

reklama
Dziewczyny czy szczepilyscie się karmiąc piersia? Ja trochę sie boje córeczka ma 5 tygodni. Rozważam Jonsona. Czy któraś z Was szczepiła się ta szczepionka podczas KP? Będę wdzięczna za wszelkie informacje :)
Szczepilam się Pfizerem podczas karmienia piersią(z tym że moje dziecko było już wtedy starsze)

Jestem po dwóch dawkach Pfizera, córka przy pierwszej dawce miała 4 miesiące. Gdybym nie karmiła pewnie zdecydowałabym się na Johnsona ale że karmię to zaufałam badaniom i nie żałuję.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry