• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Szczepionka przeciwko kleszczom.

• Starter tematu Starter tematu goszczaca
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Pani doktor była w ogóle zdziwiona ze tak małe dziecko chce szczepić (córka ma półtora roku) ale szczepionka jest od ukonczonego roku życia..szkoda że utrudniają troszkę szczególnie ze mała spędza teraz całe dnie na dworzu..no ale innej przychodni na już też nie znajdę muszę zrobić rozeznanie :) Ale mam nadzieję ze znajdę taka w której wezmą pod uwagę dziecko a nie ulotkę ;)
Mam nadzieję ze Ci się uda.:) @witch84 widocznie nie poczytałam po fryzjerzy dziecka podjęte po receptę i muszę to zaszczepić.:) dziękuję

reklama
Ja szczepiłam swoje dzieci na odkleszczowe zapalenie opon mózgowych w Lux Medzie, ale powiedzieli mi, że od 6 roku życia - więc młodsza się nie kwalifikowała niestety. Nie słyszałam o szczepionce dla takich małych dzieci, co to konkretnie?

Wg tych informacji Link do: Zobacz jak się zaszczepić na kleszczowe zapalenie mózgu możesz już zaszczepić nawet roczne dziecko, musiano wprowadzić Cię w błąd.

p19uyx8dakwwcbe2.png

l22ndf9hmlnkjp5l.png

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry