Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

przecież to jest bardzo duże obciązenie dla takiego dzieciowego organizmu. No ale ja juz na ten temat sie wypowiadałam, więc powtarzać się nie będę. CAMBRIA patrz post LOLISZY - to co napisała powinno Ci pomóc ;-) min. odstęp pomiędzy szczepieniami to 6 tyg. i nie daj się wkręciać prosze - bo jednemu dziecku nic po takiej "bombie" nie będzie a inne będzie to odchorowywać...wiecie co - nie weim czemu przychodnie mają takie cisnienie na szczepienie MMR i jeszcze czymśprzecież to jest bardzo duże obciązenie dla takiego dzieciowego organizmu. No ale ja juz na ten temat sie wypowiadałam, więc powtarzać się nie będę. CAMBRIA patrz post LOLISZY - to co napisała powinno Ci pomóc ;-) min. odstęp pomiędzy szczepieniami to 6 tyg. i nie daj się wkręciać prosze - bo jednemu dziecku nic po takiej "bombie" nie będzie a inne będzie to odchorowywać...
.Ja też nie rozumiem,skąd u nich to ciśnienie
.Na spokojnie zdążysz zaszczepić na wszystko,nie dawaj sobie wcisnąć tego razem
.zgadzam się. Mamy podobny (a raczej 2) i za każdym razem inną temp. wskazująElusia ja mam taki termometr co się do czoła go dotyka albo do ucha wkłada, ale i tak uważam, że o kant d... można go sobie potłuc
także ELUSIA nie polecam, bo szkoda pieniędzy tym bardziej, że te termometry wcale do tanich nie należą.