Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

przecież to jest bardzo duże obciązenie dla takiego dzieciowego organizmu. No ale ja juz na ten temat sie wypowiadałam, więc powtarzać się nie będę. CAMBRIA patrz post LOLISZY - to co napisała powinno Ci pomóc ;-) min. odstęp pomiędzy szczepieniami to 6 tyg. i nie daj się wkręciać prosze - bo jednemu dziecku nic po takiej "bombie" nie będzie a inne będzie to odchorowywać...wiecie co - nie weim czemu przychodnie mają takie cisnienie na szczepienie MMR i jeszcze czymśprzecież to jest bardzo duże obciązenie dla takiego dzieciowego organizmu. No ale ja juz na ten temat sie wypowiadałam, więc powtarzać się nie będę. CAMBRIA patrz post LOLISZY - to co napisała powinno Ci pomóc ;-) min. odstęp pomiędzy szczepieniami to 6 tyg. i nie daj się wkręciać prosze - bo jednemu dziecku nic po takiej "bombie" nie będzie a inne będzie to odchorowywać...
.Ja też nie rozumiem,skąd u nich to ciśnienie
.Na spokojnie zdążysz zaszczepić na wszystko,nie dawaj sobie wcisnąć tego razem
.zgadzam się. Mamy podobny (a raczej 2) i za każdym razem inną temp. wskazująElusia ja mam taki termometr co się do czoła go dotyka albo do ucha wkłada, ale i tak uważam, że o kant d... można go sobie potłuc
także ELUSIA nie polecam, bo szkoda pieniędzy tym bardziej, że te termometry wcale do tanich nie należą.