Gosieekk
Fanka BB :)
Gosieeekk, Kaja_10, też mam pościel z MAMO-TATO ... wyprałam w 60 st. wirowanie na 1000 obrotów, wyprasowałam na max temp żelazka z max parowaniem, i wszystko ślicznie wyglądaa kolorki dalej idealne ...
U mnie nic z kolorami się nie zrobiło tylko ten ochraniacz

Ale póki jeszcze był mokry to strzepałam go kilka razy i ułożyłam w rękach. Wygląda dobrze ale jak dotknę ręką to czuję wałeczek. W niczym to nie przeszkadza oprócz tego, że ja jestem idealistką i wszystko co nowe musi być równe i estetycznie wykonane. Sama świadomość tego, że nowa rzecz nie jest taka jak przed praniem mnie dobija
Gdybyście zobaczyły jak prasowałam nowe ubranka małego to padłybyście ze śmiechu 

Oj mamusia będzie miała kupe roboty przy Polci, coś widzę....
- na szczęście materiał z fotelika jest świetny więc chociaż przebarwień nie ma (tylko się lekko sprał)
Jak tak patrzę to ten drugi jest dosyć głęboki. Moja koleżanka dostała tej firmy fotelik i nie używała go przez pierwsze dwa miesiące bo dzidzia jej się "zapadała" Wiadomo, chwiejny kręgosłup, nie potrafi jeszcze główki utrzymać a te wszystkie poduszeczki mało co dawały potem pod materiał musiała podłożyć poduszkę to już w miarę było. Ja przy wyborze fotelika na to patrzyłam