Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mi koleżanka polecała przy Żelaznej. Osobiście nie udało mi się tam zapisać, bo za późno zadzwoniłam... Ale na stronie Link do: Szkoły Rodzenia Centrum Medycznego "Żelazna" - Edukacja Szpital Żelazna są inne, podobno sprawdzone szkoły (kilka opinii na forach i pocztą pantoflową zasłyszanych). Z mężem będziemy się uczyć w szkole rodzenia przy Domu Narodzin na Żelaznej w lipcu)
Justyna, najważniejsze, że Wam pasujeDaj proszę później znać, czy jesteś zadowolona. Mój mąż ma akurat blisko po pracy na Żelazną, a ja z Tarchomina jakoś się doczłapię
Szczerze mówiąc jestem też zaskoczona popularnością szkół rodzenia: jest ich sporo, a wiele terminów zajętych.
Znalazłam szkole rodzenia której zajęcia prowadzone są na ul.Odkrytej w Figlach. Mają w planie zmianę lokalu i zajęcia gdzieś na Światowida. Ja zaczynam od 7 mająJustyna, najważniejsze, że Wam pasujeDaj proszę później znać, czy jesteś zadowolona. Mój mąż ma akurat blisko po pracy na Żelazną, a ja z Tarchomina jakoś się doczłapię
Szczerze mówiąc jestem też zaskoczona popularnością szkół rodzenia: jest ich sporo, a wiele terminów zajętych.