Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jestem zielona normalnie i nie mam pojęcia jak to dobrze załatwić, by nie czekać aż dostane skurczy i wyląduje w pierwszym lepszym szpitalu..Słyszałam że ten szpital jest ok, ale poczytaj opinie na forumehh.. kurcze, miałam rodzić u siebie w mieście na Mazurach, tam gdzie chodzę do lekarza w ciąży ale przeniosłam się do Nowego Dworu Mazowieckiego, czeka mnie cc i teraz nie bardzo wiem co robić, na wizytę do swojej doktór pojadę za jakiś tydzień dopiero no i podejrzewam że nie wypisze mi skierowania do szpitala w Warszawie (o porodówce w Nowym Dworze Mazowieckim są różne opinie i jakoś wolałabym rodzić w Warszawie) no i hm.. przy cesarce planowanej jest przecież wyznaczany termin porodu to teraz mam jeździć po warszawskich szpitalach i pytać gdzie mnie na ten dzień przyjmą?jestem zielona normalnie i nie mam pojęcia jak to dobrze załatwić, by nie czekać aż dostane skurczy i wyląduje w pierwszym lepszym szpitalu..