reklama

szpital lipcówek

Ja też kończyłam SR akredytowaną przez Św. Zofię. Położna, która prowadziła zajęcia to fajna rzeczowa babeczka ;-) Ale rodzić tam nie będę, bo nawet nie liczyłabym na cud, że się dostanę :-D Poza tym cennik ich usług mnie przeraża.

reklama
Jakoś Zofia do mnie nie przemawia, szpital ładny, SR też chwalona, cennik hmmmmm duży i wiem że dużo kobiet chce tam rodzić. Ja wybrałam inny szpital, warunki porównując do Zofii fatalne, ale mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i długo tam nie zabawię

Ja przypadkiem trafiłam do lekarza z Zofii, polecono mi go jako dobrego specjalistę i koniec końców tam chcę rodzić. Na początku planowałam w bielańskim i to moja opcja nr 2 :)

kropa ja mam lekarza super, który własnie pracuje w IMiD i datego tam chcę rodzić, a myślałam też o bielańskim i karowej
arlecia wiem wiem Chełmża (znam te reojony mam rodzinę w tamtych okolicach Chełmno, Chełmża, Zegartowcie, Papowo, bardzo lubię tamte tereny)

Ja to sie tak przypomne tylko, ze ja na Wołoskiej, i jakby ktoras byla chetna rowniez tam rodzic to piszcie:-P a moze ktoras juz rodzila?:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry