reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Szpital Uniwersytecki Kopernika - poród, położne, wasze wrażenia

to ciekawe jakie jazdy beda robic mojemu bo my nie jestesmy małzenstwem. a te noworodkowe to sory sa tam w pracy niech cos zaczna plumkac ....

reklama
Przepraszam że się wtrącę w dyskusję ale co do lewatywy przed cc jest ona wykonywana po to żeby później podczas oddawania 1 stolca nie popekały szwy w srodku poprzez siłę parcia:)
I szczerze wam polecę jestem po 2 cc za 1 razem nie miałam i żałowałam, za 2 razem miałam i później zero stresu i problemów a robią taka mini lewatywę a nie jak przy innych operacjach.

angel panie od noworodków są na Kopernika bardzo sympatyczne:)owszem, są 2 które mają troszkę bardziej rygorystyczne podejście, ale ogólnie nie można narzekać...
jeśli chodzi o wpuszczanie odwiedzających to uważam, że w okresie tak nasilonej grypy nie jest to złe, że są ograniczenia. To jest tylko kilka dni, każdy wytrzyma a przynajmniej nie ma zagrożenia dla maluchów i ich mam. Ja jak leżałam do jednej dziewczyny przyszło chyba 7 albo 8 osób w tym malutkie dziecko "w odwiedziny" i nie było to ani miłe dla reszty leżących ani rozsądne, w dodatku urządzili sobie chyba godzinną sesję zdjęciową...było to krępujące. Większość właściwie gołą do połowy, nie wiadomo jak tu do wc się wybrać, żeby czegoś nie było widać...

angelofdestroy a czy Ty masz się we czwartek rano zgłosić na czczo? Bo w sumie nic mi lekarz nie mówił, to pewnie nie? I powiedz mi z kiedy będziesz miała ostatnią morfologię? Bo ja robiłam 5 stycznia i nie wiem czy robić jutro, żeby była "świeża" czy nie trzeba...

no wlasnie ja zapowiedzialam ze odwiedzin nie chce jedynie tata malucha, moja mama i ewent kolezanka. No wlasnie chodzi o ten dyskomfort dla innych bo to nic przyjemnego;/ dzieci to oglnie słyszalam ze nie wolno wprowadzac . Coz bedzie jak bedzie. Skonczyłam prasowac poszykowałam ciuchy na wypis , zostalo mi wyprac poszewke lezaczka ktory dzis zakupiłam, wysterylizowac smoczki i butelki i moge jechac :) hehe moze mi sie jesczez jutro uda do chinczyka na obiad jechac :D

W sumie to jakos mało docira do mnie ze tylko dwa dni i zamiast w 1 szt to wyjdziemy w 2 :D

columbiana nie trzeba chyba na czczo bo jak cały dzien siedziec pozniej. chyba dostaniemy obiad jesczez . A morfologie mam z 7 i juz nie bede robic . O wlasnie musze badania razem spakowac :)

Starajcie się mieć przy sobie aktualne badania. Ja miałam jakoś sprzed tygodnia i pobierali mi krew do morfologii.

A mi się wydaje, że oni i tak niezależnie od wszystkiego pobierają badania. Ja robiłam rano, a wieczorem byłam przyjęta (przyjechałam z wynikami) , a i tak mi pobrali od nowa.
Dziewczyny pewnie już w szpitalu. 3mam kciuki i czekam na relację jak było;-)

reklama
Do góry