Milenaa0810
Zaciekawiona BB
Witam.
Nawiązując do moich wcześniejszych postów zgłosiłam się do szpitala. Okazalo się że żadnych skurczy nie ma, macica jest na 1 cm, a rozwarcie na opuszek. Na obchodzie lekarz mi powiedział że codziennie rano przed obchodem mam być na czczo i odrazu sobie wyszedł. I tutaj moje pytanie. Czemu mam być na czczo rano.
Nawiązując do moich wcześniejszych postów zgłosiłam się do szpitala. Okazalo się że żadnych skurczy nie ma, macica jest na 1 cm, a rozwarcie na opuszek. Na obchodzie lekarz mi powiedział że codziennie rano przed obchodem mam być na czczo i odrazu sobie wyszedł. I tutaj moje pytanie. Czemu mam być na czczo rano.
ALE CO??? Dopiero 24h później dostałam oksytocynę bo na ktg skurcze były a ja dalej paliłam Jana nie wiedząc o co im chodzi
No to się dowiedziałam ... szkoda że powinnam była mieć wtedy natychmiastową cesarkę a nie Oksytocynę bo się dziecko prawie udusiło. Cudem skończyło się dobrze choć urodziła się w zasinicy to wyszła z tego obronną ręką. Jeśli coś Ci wychodzi źle na ktg - pytaj od razu skąd taka mina albo co to oznacza!!! I jeśli tętno spada nalegaj na natychmiastową cesarkę!